Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin LUNDELL

Seriespel och dansk maraton

01 MAR 2022 14:13
I helgen som gick spelades det både seriespel på EBn i Landskrona och maratontävling på danska Bornholm, med deltagare från klubben på båda ställen.
  • Skapad: 01 MAR 2022 14:13

I seriespelet på Linjens banor, började vårt lag i division 2 med två fina segrar, men sedan tog det tyvärr stopp. Den andraplats man hade i serien efter filtomgången, har nu förbytts till en tredjeplats, efter att ett av Malmö-lagen, som tog full pott, gått förbi. Serien fortsätter dock, så det finns hopp om fler segrar framöver. Bäst i laget denna gång var Mattias Wik med 26,6 i snitt. Övriga spelare fick inte till det riktigt, men Tommy Nilsson gjorde ett fint inhopp i första matchen, värt att nämnas.

Resultat seriespel Linjen

På danska Bornholm, i Rönne, har man byggt en helt fantastisk betonganläggning inomhus och dessutom har man en EB-anläggning där också, men det är betongen som är huvudattraktionen. I helgen arrangerades den första större tävlingen, en maraton med 8 rundor på varje anläggning. Man kunde vara ensam och spela samtliga rundor, eller spela i 2- eller 3-mannalag och dela upp rundorna mellan lagmedlemmarna. Hjelmsjö hade Tim Danielsen och Jannick Skov med (de spelade ihop), samt Jan Hansen (som spelade med en dansk spelare).

Bäst gick det för Tim och Jannick, som tog hem segern efter ett långt dygn.

Resultat maraton Bornhom

Skribent: Martin Lundell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hjelmsjö BGK - Bangolf
Stefan Nilsson, Stockholmsvägen 75
28632 Örkelljunga

Kontakt:
Tel: 0768754063, 043551631
E-post: stefan.orkelljunga@t...

Se all info