Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter 2021

10 MAR 2021 21:36
Information om Hjo VK:s medlemsavgifter
  • Skapad: 10 MAR 2021 21:36

Hjo VK har en differentierad medlemsavgift, beroende på om man är arbetande medlem eller ej arbetande medlem.

Avgiften för "ej arbetande" medlemmar är högre än för ”arbetande” och motivering till det är att Hjo VK strävar att gynna de som arbetar ihop inkomster till klubben och även tar ansvar i det ideella klubbarbetet. Inkomsterna och arbetet behövs för att bedriva klubben vidare med en fin klubblokal, minibuss och erbjuda startersättningar för tävlingar. Arbetande medlem ska delta vid minst tre arbetstillfällen. Se länk "Regler för ersättning"

Som medlem i Hjo Velocipedklubb får du:

  • Möjlighet att träna tillsammans med andra cykelintresserade. Vi har träningsgrupper för både landsväg och MTB ifrån 5 år till 70+.
  • Tillgång till vår träningslokal med ett antal träningscyklar, roddmaskin och andra träningsredskap. Dessutom kan du mot en deposition på 100 kr få en egen nyckel till klubblokalen. Skicka meddelande till This is a mailto link.
  • Ta del av våra erbjudanden som klubbträffar, föreläsningar, resor till mässor/event samt köpa klubbkläder till rabatterat pris.
  • Möjlighet att i mån av plats åka till de olika tävlingarna i klubbens buss. Dessutom erhåller du fria starter i de av klubben sanktionerade tävlingarna (se tävlingsprogram) samt viss ”startersättning” för långlopp/motionslopp om man utför minst 3 arbetstillfällenför klubben enligt regler för kostnadsersättning.

För att bli medlem i Hjo VK betalar du in den medlemsavgift som passar dig (se regler för kostnadsersättning) till klubbens bankgiro 394-1473, skicka ett mejl till This is a mailto link och ange personnummer, namn, telefonnummer samt mejladress dit du vill ha information. 

Ungdom upp till 18 år                       200 kr                                            

Enskilt medlemskap "arbetande":     300 kr

Enskilt medlemskap "ej arbetande": 1000 kr

Familjemedlemskap "arbetande":      500 kr

Familjemedlemskap "ej arbetande": 1200 kr

Stödmedlem *                                  100 kr

Betalas senast 31/3 på BG 394-1473

*  Stödmedlem  innebär att man inte är” aktiv” i föreningens aktiviteter förutom medlemsträffar. Man kan inte heller köpa klubbkläder eller tävla/delta i tävlingar/motionslopp i klubbens namn.   

 Länk till Regler för kostnadsersättning

Skribent: Markus Öhman
E-post: Adressen Gömd

 

Grönköpings Spel & Godis AB

Postadress:
Hjo Velocipedklubb - Cykel
Wallinsvägen 4
54430 Hjo

Kontakt:
Tel: +46739803138
E-post: This is a mailto link

Se all info