Hoppa till sidans innehåll

Nu drar vi ingång säsongen!

11 APR 2019 21:32
Nu startar cykelsäsongen 2019! Denna säsong kommer vi som vanligt att köra de olika pass som vi har haft tidigare för både barn/ungdomar och vuxna. Vi kommer också att köra gemensamma helgpass, utbildning i grundläggande cykelvård mm.
  • Skapad: 11 APR 2019 21:32

Motionspass

Måndagar- Landsvägscykling

Torsdagar- MTB

Dessa kör vi i veckorna. De är till för de som vill ut och träna gemensamt med andra. Hastigheten i gruppen bestäms av färdigheterna på åkarna. Enda kravet för deltagnade är medlemsskap i föreningen samt lämplig utrustning för aktiviteterna.

Ungdomsträning- MTB

Ungdomsträningen är inriktad på mountainbike i dackestupet. Här tränar vi teknik & balans, ju äldre barnen blir så kompletterar vi med uthållighetsträning. För de allra yngsta är det fokus på lek.

Helpass

Vi kommer denna säsong köra lite längre pass på helgerna med fokus att få mil i benen. Fikastopp är obligatoriskt och bastu efteråt. Håll koll i kalendern och på facebook när dessa infaller. 

Vår- 4st Landsväg

Höst- 4st MTB

Grundläggande cykelvård

Cykling är mycket roligare om du har en cykel som fungerar som den ska. Sköter du den på rätt sätt så ökar du även livslängden och onödiga byten av delar. Vet du hur du ska sköta din cykel? Har du rätt verktyg för att sköta den? Detta hjälper vi dig med vid ett utsatt datum i samband med ett motionspass.

Nybörjare vuxen MTB

Cykla är roligt! Har du funderat på att börja cykla så är mountainbike ett bra sätt att börja med. Med den tar du dig fram på de flesta ställen. Vi hjälper dig med grundläggande tekniska detaljer som kommer hjälpa dig i din cykling. Håll utkik i kalendern och på facebook vilka tillfällen vi kör!

Nu rullar vi på mot en underbar cykelsäsong!

MVH

Cykelsektionen i Horten CC

Skribent: Roberth Sundberg
Epost: Adressen Gömd

Våra Sponsorer 


Bildresultat för jonssons entreprenadRelaterad bild


 


Bildresultat för ica nära krysset virserum


 


 


  


 


 

  


  


 


 


   


 


 

 

Postadress:
Hjortens SK - Cykel
Peter Karlsson, Björkmossavägen 2a
57080 Virserum

Kontakt:
Tel: 049531634
E-post: This is a mailto link

Se all info