Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Fyra idrottare från Småland får RF och Svenska Spels Elitidrottsstipendium 2021–2022. – Det här möjliggör en fortsatt idrottssatsning på college i USA, säger vattenskidåkaren Tim Törnquist.
 
Idrottsforum är mötesplatsen för idrottsföreningar och lokala politiker. Syftet är en dialog kring den lokala idrotten. I oktober arrangeras Idrottsforum i Kalmar (20/10) och Växjö (28/10).
 
Hemsidor i IdrottOnline avvecklas till årsskiftet 2022/2023 På grund av drastiskt ökade kostnader från och med den 1 januari 2023 kommer RF att behöva byta hemsidesleverantör.
 
Deltagartak vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort från 29 september. Samtidigt slopas kravet på avstånd mellan sittplatser och sällskap. Fortsatt uppmanas alla att vaccinera sig för att undvika att smitta ska öka igen.
 
Nu laddar vi upp för en ny hösttermin med en mängd kurser till dig som är engagerad i Smålands föreningsliv.
 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2021, ska vara redovisade senast den 25 augusti.
 
Idrottsrörelsen har glädjande nog kunnat återgå mer och mer till vanlig verksamhet under våren och sommaren, men några restriktioner finns ännu kvar. Här är läget för idrotten just nu.
 
Tisdagen den 14 september bjuder vi in till en digital träff för alla våra SDF.
 
Hur har Smålands idrottsledare upplevt pandemin? Linnéuniversitetet genomför ett forskningsprojekt med syfte att ta reda på vilka behov som föreligger för att få igång en bred och slagkraftig idrottsverksamhet igen.
 
Från den 1 juli tas råden som särskilt riktats till idrotten bort. Det föreningarna fortsatt behöver ha koll på är Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt pandemilagens begränsningar.
 
Under ett år av pandemi har mycket verksamhet i och kring idrottsföreningar flyttat in på internet. För basketklubben Växjö Ravens är det inget undantag.
 
Tranås Badmintonklubb har skapat nya träningsaktiviteter för nya målgrupper inom padel vilket har gett hela klubben ett uppsving.
 
Idag får 230 föreningar i Småland besked om kompensationsstöd. Totalt får föreningarna dela på 11,3 miljoner kronor.
 

Trevlig sommar!

(2021-06-24 14:20)
Ordförande Roger Ödebrink och distriktsidrottschef Rickard Strandberg - och alla medarbetare på RF-SISU Småland - önskar trevlig sommar!
 
Fredagen den 24 september 2021 arrangerar Riksidrottsförbundet Idrottens dag i skolor över hela Sverige. Det är en del av European School Sports Day, som genomförs tillsammans med skolbarn över hela Europa. Vi vill att många skolor i Småland delta...
 
12

Våra Sponsorer 


Bildresultat för jonssons entreprenadRelaterad bild


 


Bildresultat för ica nära krysset virserum


 


 


  


 


 

  


  


 


 


   


 


 

 

Postadress:
Hjortens SK - Cykel
Peter Karlsson, Björkmossavägen 2a
57080 Virserum

Kontakt:
Tel: 049531634
E-post: sundberg_roberth@out...

Se all info