Hoppa till sidans innehåll

Hyr Klubbhuset


Vi kommer att hålla uthyrningen stängd under perioden 1/10-5/2 pga renovering i angränsande omklädningsrum. (gäller ej de som ev. redan har bokat)

Allra längst ut på Lilla Varholmen ligger Hjuviks båtklubbs hamn och klubbhus. Klubbhuset hyr vi gärna ut till bröllop och privata evenemang. Här hyr du en välskött lokal med plats för 85 sittande gäster, modernt kök med allt du behöver och strålande utsikt över havet. 

 All bokningsförfrågan skickas till This is a mailto link

Att hyra lokalen

Porslin, glas, bestick, bord och stolar för alla gäster ingår i hyresavgiften. Den som hyr får tillgång till ett stort ljust rum, kök, toaletter och altanen. Övriga delar av anläggningen är tillgänglig för klubbens medlemmar. Sjösättning och annan klubbaktivitet kan ske på anläggningen under hyrestiden.

Parkering sker på gårdsplanen eller på parkeringsområdet vid Lilla Varholmens färjeläge. 

Vi har en åldersgräns på 25 år för både dig som hyr och huvuddelen av gästerna.

Lokalen hyrs ut under helgen och man har då tillträde till lokalen från fredag kväll till söndag förmiddag. Priser finns i meny priser till vänster på hemsidan.  

Festsalen

Klubbhusets stora rum är 118 kvm fördelat på 15*8 m och dukas enkelt för 85 sittande gäster, vilket också är maxgräns vid uthyrning. Bord och stolar finns för stora sittningar och flexibel dukning.

 

Kök och utrustning

Köket håller hög klass och är utrustat med kyl, frys, industridiskmaskin och storköksugn. Det finns porslin och glas som ingår i uthyrningen.

 

Bokning

Kalendern är uppdaterad med bokningar. Om önskad datum/helg är ledig gör du en förfrågan via mail till This is a mailto link. Bokningarna hanteras i den ordning de kommit in. Vi hyr bara ut lokalen hela helger (fred kl.17-sön kl.12).

OBS! Kalendern uppdateras löpande allteftersom lokalen bokas. Även preliminärbokningar ses som upptaget i kalendern, så skicka gärna en förfrågan även om det ser upptaget ut. Tänk på att det också kan se ledigt ut men kommit in förfrågningar som är före dig i turordning.

Allt jobb med uthyrningen sköts idéellt av klubbmedlemmar (med andra heltidsjobb) och vi ber dig ha överseende om det dröjer innan du får svar, men vårt mål är att svara inom en vecka. Alla inkomster från uthyrningen går till klubbens verksamhet. 

Vi visar lokalen onsdagar efter klockan 18, eller enligt överenskommelse.

FAQ- Vanliga frågor

 

 

Allt arbete kring uthyrningen sköts ideellt av medlemmar. Ha tålamod, vi försöker svara inom en vecka. Vi visar lokalen onsdagar efter klockan 18 enligt överenskommelse.

Förfrågan om bokning till This is a mailto link

Uppdaterad: 19 JUL 2019 14:06 Skribent: HjBK

  

 

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury 

  

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo 

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Stefan Kylebäck, Blänkfyrsvägen 8
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info