Priser för 2017- 2019:
Lågsäsong 1 november - 31 mars
Fredag kl 17.00- Söndag kl 12.00, 10 000 kr
Mellan säsong: oktober och april månad
Fredag kl 17.00 - Söndag kl 12.00, 12 000 kr
Högsäsong 1 maj - 30 september
Fredag kl 17.00 - Söndag kl 12.00, 14 000 kr
Regler för betalning: Betalning av en anmälningsavgift 2000 kr ska göras inom två veckor då man får bekräftelse på uthyrningen. Resterande belopp ska betalas senast en månad innan hyrtillfället.
Regler för städning: Städning inomhus, alla golv, viss disk och toaletter ingår i priset. Utomhus städar ni alltid själva.
- Köket skall vara tömt på mat och grovdisken, kastruller, uppläggningsfat mm, skall vara diskad. Tallrikar, bestick och glas kan lämnas sköljda från matrester på diskbänken.
- Extra bord och stolar skall vara iordningställda i förrådet. De andra borden skall vara avtorkade och skall stå i salen med stolarna upplagda.
- Kontrollera med inventarielistan, särskilt om ni haft catering så att ingenting förväxlats.
- Allt som ni har tagit med till lokalen ska ni själva ta med er därifrån.
- Lämna aldrig sopor utomhus under natten.
- Städning utomhus samt bortforsling av ev ris och grillkol. Sopa upp fimpar mm.
- Glas och papper skall köras till återvinningen.
- Meddela om något gått sönder
- Har gårds eller bouleplanen använts skall den återställas i spelbart skick redan på kvällen eller innan kl 10.00 på morgonen.