Hoppa till sidans innehåll

Renovering av HjBKs byggnader

13 DEC 2019 13:11
Som diskuterades på årsmötet har styrelsen en ambition nu när avloppsfrågan är löst att renovera och/eller bygga om delar av våra byggnader. Styrelsen är tacksam om ni vill skriva ned några rader om behov/önskemål.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2019 13:11

Som diskuterades på årsmötet har styrelsen en ambition nu när avloppsfrågan är löst att renovera och/eller bygga om delar av våra byggnader. Det som hittills diskuterats är nya omklädningsrum, renovering av starttribunen för att göra det till en lokal som är mer inbjudande för sammankomster, café, after work, ”häng” mm samt att en hel ny tillbyggnad där ingången till verkstaden är idag (baksidan klubbhuset). Tanken är vi skulle få ett utrymme med lite högre i tak, garageport mm med möjlighet att t ex ta in en riggad optimistjolle på vintern eller i sämre väder, ha genomgångar efter seglingar utan att man behöver byta om från våtdräkt, ha biosittning och föredragningar, måla båtar inomhus under vintern mm mm. Men det finns säkert andra tankar och andra behov bland klubbensmedlemmar.

 För att ha med oss ekonomin, att ha möjlighet att söka så mycket bidrag som möjligt, att kunna utnyttja medlemmarnas frivilliginsatser mm  är detta en process som sträcker sig över 3-4 år. Det kommer att kosta pengar och vi kommer att ta medlemmars tid  i anspråk. Styrelsen tycker att detta är en så stor och viktig fråga att vi vill fråga våra medlemmar vilka behov som medlemmarna har idag och vilka behov som kan tänkas ses imorgon. Vi lever i en ekonomisk verklighet varför vi säkert inte kan uppfylla alla önskningar men innan vi planerar för mycket vill vi som sagt ha medlemmarnas önskan och synpunkter.            

Vi har för avsikt att  sätta samman en projektgrupp och söker nu personer som skulle i samarbete med våra sektioner och huvudstyrelse utföra planering och genomförande av renovering, om- och/eller tillbyggnad. Som sagt, vi söker ett brett stöd och större investeringsbeslut kommer att föregås av årsmötesbeslut. 

Vi vill inte styra svaren genom att ställa precisa frågor. Styrelsen är tacksam om ni vill skriva ned några rader om behov/önskemål samt gärna föra fram namn på person som ni tycker är lämpliga för ovanstående arbete. Ni får givetvis anmäla ert egna intresse. 

Vi vill gärna ha era kommentarer senast den 7 januari 2020. Vänligen skicka era mail till stefan.kyleback@goteborgsrevision.com

 Bästa julhälsningar

 Styrelsen genom Stefan Kylebäck, ordf

Skribent: Andreas Wolfgang
Epost: Adressen Gömd

  

 

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury 

  

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo 

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Stefan Kylebäck, Blänkfyrsvägen 8
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info