Hoppa till sidans innehåll

Medlemsfaktura för 2021

21 APR 2021 08:50
Vi har i dagarna skickat ut faktura för medlemsavgiften 2021. Har det blivit fel? Hör av er till oss!
  • Uppdaterad: 21 APR 2021 08:50

HjBK har skickat ut årets medlemsavgift till alla registrerade medlemmar, via e-post där vi haft uppgifter, annars via brev.

Medlemsuppgifterna baseras på vårt register i IdrottOnline som är gemensam för alla RF-anslutna föreningar i Sverige. Det innebär tex att vi kan ha fått in aktuella e-postadresser via andra föreningars medlemsregister.

Deltagare i klubbens seglarskola läggs upp som medlemmar då detta är ett krav från Kommun och Riksidrottsförbundet för att vara bidragsberättigad och försäkrad. Detta hjälper oss också att hålla ned kostnaderna för vår verksamhet.

Om ni önskar stötta klubbens verksamhet och kvarstå som medlem så är ni varmt välkomna att betala fakturan. Ni hjälper oss då att ha en aktiv och livlig klubb i Torslanda.

Vi är medvetna om att vi har vissa brister i uppdatering och gallring av medlemsregistret och arbetar för att rätta detta. Har fakturan blivit fel på något sätt, eller om ni inte önskar vara kvar som medlem, hör gärna av er till klubben via This is a mailto link så rättar vi medlemsuppgifterna eller stryker fakturan direkt.

Inga fakturakrav kommer att skickas ut vid utebliven betalning.

Skribent: Roger Casserdahl
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury 

  

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo 

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Stefan Kylebäck, Blänkfyrsvägen 8
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info