Hoppa till sidans innehåll
Foto: SEARCH Magazine HjBK

HjBKs påskläger 2019


Seglingssäsongen 2018 är snart till ända och det är dags att börja tänka på nästa års seglingsplanering. Den 9 december klockar 18 öppnar anmälan till Hjuvik Båtklubbs mycket uppskattade Påsklovsläger den 15-17 april. Vid deltagande i Påsklägret ingår också anmälningsavgiften till Hjuviks Båtklubbs populära regatta Påsklovsracet den 18-19 april.

Hjuviks påsklovsläger riktar sig till optimistseglare och e-jolleseglare som vill få en kickstart på säsongen. All träning sker i nivåanpassade grupper med rutinerade tränare. Ambitionen är 8–10 seglare per tränare för att säkerställa träningskvalitén. Varje dag hålls två träningspass. Mellan träningspassen bjuder vi på varm mat i klubbhuset, och efter dagens slut bjuds det på varm choklad och smörgås.

Även om påsken 2019 ligger relativt sent så kan väder och vind vara väldigt skiftande. Därför behöver du som seglare vara van att segla även när det blåser ordentligt och är kyligt i både luft och vatten. Påsklovslägret riktar sig till dig som ligger på rikskvalsnivå eller som har seglat regionkval med ambition att utvecklas vidare.

Program

Måndagen den 15 april samlas vi kl. 09.00 i klubbhuset för genomgång, gruppindelning samt fördelning av omklädningsrum. Samling riggade och klara kl. 10.00 varje dag. Slut kl. 16.00. 

Anmälan och bokningsvillkor

Anmälningsformuläret öppnar på www.hjbk.org den 9 december.

I anmälningsavgiften på 1 800 SEK ingår träning, mat på lägret samt startavgiften för regattan.

Betalning sker direkt vid bokningen med kreditkort. Genomförd bokning ger garanterad plats på lägret.

Vid avbokning senast 15 mars återbetalas 50% av avgiften. För avbokningar from 16 mars återbetalas 50% av avgiften men då endast mot uppvisande av sjukintyg.

Ett riktigt bra läger för våra seglare kräver gott om funktionärer på land, bland annat för att hjälpa till vid isättning och upptagning. Vi tar därför tacksamt emot hjälp även från er föräldrar som kommer från andra klubbar. Ange gärna i anmälan om du kan ställa upp som funktionär någon eller några dagar under lägret. Självklart bjuder vi på lunch till er som har anmält er!

Kontakt

För frågor angående lägret kontakta HjBK Juniorsektion via mail:This is a mailto link

Påsklovsracet

Närmare info om påsklovsracet kommer att dyka upp inom kort på HjBKs hemsida

Uppdaterad: 06 NOV 2018 17:45 Skribent: Juniorsektionen

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury

 

Poly Ropes 

 

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Carl-Eric Persson, Vedskärsvägen 21 A
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info