Hoppa till sidans innehåll
Foto: SEARCH Magazine HjBK

HjBKs påskläger 2019


Påsklovet är inte långt borta. Markera därför 15-17 april 2019 i din kalender så att du inte missar Hjuvik Båtklubbs årliga och mycket uppskattade Påsklovsläger. Som deltagare är man också garanterad plats vid Hjuviks Båtklubbs populära regatta Påsklovsracet den 18-19 april. Missa inte detta årliga och traditionsenliga läger!

Hjuviks påsklovsläger riktar sig till optimistseglare och e-jolleseglare som vill komma igång tidigt på säsongen. Varje dag hålls två träningspass. All träning sker i nivåanpassade grupper med rutinerade tränare under ledning av Mattias Rahm. Ambitionen är 8–10 seglare per tränare för att säkerställa träningskvalitén. Mellan träningspassen bjuder vi på varm mat i klubbhuset, och efter dagens slut bjuds det på varm choklad och smörgås – som alltid.

Eftersom det fortfarande är tidig vår kan väder och vind vara väldigt skiftande. Därför behöver du som seglare vara van att segla även när det blåser en del. Påsklovslägret riktar sig till dig som ligger på rikskvalsnivå eller som har seglat regionkval med ambition att utvecklas vidare. 

Program

Onsdagen den 4 april samlas vi kl. 09.00 i klubbhuset för genomgång, gruppindelning samt fördelning av omklädningsrum. Samling riggade och klara kl. 10.00 varje dag. Slut kl. 16.00. 

Anmälan

Anmälan öppnar söndag 9 december.

Kontakt

För frågor angående lägret kontakta HjBK Juniorsektion via mail: This is a mailto link

Välkomna!

Uppdaterad: 06 NOV 2018 17:45
Skribent: Juniorsektionen

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury

 

Poly Ropes 

 

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Carl-Eric Persson, Vedskärsvägen 21 A
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info