Hoppa till sidans innehåll
Foto: SEARCH Magazine HjBK

HjBKs påskläger 2020 INSTÄLLT!


Den 8-10 april 2020 körs Hjuvik Båtklubbs mycket uppskattade Påsklovsläger. Vid deltagande i Påsklägret ingår också anmälningsavgiften till Hjuviks Båtklubbs populära regatta Påsklovsracet den 11-12 april.

Hjuviks påsklovsläger riktar sig till optimistseglare och e-jolleseglare som vill få en kickstart på säsongen. All träning sker i nivåanpassade grupper med rutinerade tränare. Ambitionen är 8–10 seglare per tränare för att säkerställa träningskvalitén. Varje dag hålls två träningspass. Mellan träningspassen bjuder vi på varm mat i klubbhuset, och efter dagens slut bjuds det på varm choklad och smörgås.

I början på april kan väder och vind vara väldigt skiftande. Därför behöver du som seglare vara van att segla även när det blåser ordentligt och är kyligt i både luft och vatten. Påsklovslägret riktar sig till dig som ligger på rikskvalsnivå eller som har seglat regionkval med ambition att utvecklas vidare.

Program

Onsdagen den 8 april samlas vi kl. 09.00 i klubbhuset för genomgång, gruppindelning samt fördelning av omklädningsrum. Samling riggade och klara kl. 10.00 varje dag. Slut kl. 16.00. 

Anmälan och bokningsvillkor

Anmäl dig här!

I anmälningsavgiften på 1 800 SEK ingår träning, mat på lägret samt startavgiften för regattan.

Betalning sker direkt vid bokningen med kreditkort. Genomförd bokning ger garanterad plats på lägret.

Vid avbokning senast 8 mars återbetalas 50% av avgiften. För avbokningar from 9 mars återbetalas 50% av avgiften men då endast mot uppvisande av sjukintyg.

Efter lägrets start återbetalas ingen anmälningsavgift.

Ett riktigt bra läger för våra seglare kräver gott om funktionärer på land, bland annat för att hjälpa till vid isättning och upptagning. Vi tar därför tacksamt emot hjälp även från er föräldrar som kommer från andra klubbar. Ange gärna i anmälan om du kan ställa upp som funktionär på land någon eller några dagar under lägret. Självklart bjuder vi på lunch till er som har anmält er i förtid via anmälningsformuläret!

Kontakt

För frågor angående lägret kontakta HjBK Juniorsektion via mail:This is a mailto link

Påsklovsracet

Information om påsklovsracet publiceras på HjBKs hemsida.

Uppdaterad: 11 JAN 2020 11:25 Skribent: Juniorsektionen

  

 

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury 

  

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo 

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Stefan Kylebäck, Blänkfyrsvägen 8
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info