Hoppa till sidans innehåll

Information om hur HjBK jobbar med situationen kring Corona-viruset.


HjBKs Juniorsektion, Kappesgleri samt Styrelse utvärderar kontinuerligt situationen kring Coronavirusets framfart och huvudinriktningen är att följa de rekommendationer som ges av RF gällande idrottssamlingar med mindre än 500 deltagare.

Som läget är just nu planerar vi att arrangera påsklovsläger och påskregatta men med ett antal åtgärder vidtagna. De stora utmaningarna har vi i de situationer där de aktiva inte är ute på havet, såsom samlingar och matpauser. Följande åtgärder kommer vi att vita för att minimera risken för att sprida smitta.

  •  Vi kommer att ta fram en detaljerat schema kring samlingar och lunchpauser som innebär att antalet deltagare som samlas på samma ställe samtidigt begränsas. Detta kommer t.ex. innebära att optimister och e-jollar samlas vid olika tider på morgonen och att vi i kommer att utöka platser för pauser genom att sätta upp uppvärmda tält.
  • Lunchen kommer att serveras av kökspersonal portionsvis. Seglarna kommer alltså inte ta varken bestick, tallrikar eller mat själva.
  • Vi vill att alla i möjligaste mån byter om hemma. Tidigare år har vi ställt kvar på att seglarna byter om under lunchpausen för att inte blöta ner i våra lokaler. Detta kommer vi inte att göra i år. Våra omklädningsrum kommer att begränsas för användning till toalettbesök och om någon behöver byta om p.g.a. att de har blivit blöta in på underställen. Vi kommer att utöka antalet funktionärer för att ändå hålla våra lokaler rena.

Precis som i resten av samhället så ska seglare, föräldrar eller funktionärer stanna hemma om man är det minsta hostig, snuvig, har ont i halsen eller är sjuk på annat sätt.

Använd This is a mailto link för att ställa era frågor.

Uppdaterad: 15 MAR 2020 11:52 Skribent: Fredrik Boman
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury 

Poly Ropes  

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo 

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Stefan Kylebäck, Blänkfyrsvägen 8
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info