Hoppa till sidans innehåll

Påskläger 2021


Efter en lite speciell seglingssäsong 2020 börjar vi blicka framåt mot nästa säsong och hoppas att den blir lite ljusare utifrån ett virusperspektiv. Som planen är nu så kommer Hjuviks båtklubb att arrangera påsklovsläger den 7-9 april. Direkt efter påsklägret följer Hjuviks Båtklubbs populära regatta Påsklovsracet den 10-11 april och denna ingår i anmälningsavgiften. Så var beredda, den 6 december klockar 20 öppnar anmälan.

Hjuviks påsklovsläger riktar sig till optimistseglare och e-jolleseglare som vill få en kickstart på säsongen. All träning sker i nivåanpassade grupper med rutinerade tränare. Ambitionen är 8–10 seglare per tränare för att säkerställa träningskvalitén. Varje dag hålls två träningspass. Mellan träningspassen bjuder vi på varm mat i klubbhuset, och efter dagens slut bjuds det på varm choklad och smörgås.

I början på april kan väder och vind vara väldigt skiftande. Därför behöver du som seglare vara van att segla även när det blåser ordentligt och är kyligt i både luft och vatten. Påsklovslägret riktar sig till dig som ligger på rikskvalsnivå eller som har seglat regionkval med ambition att utvecklas vidare.

Vi har fått träna på att vara flexibla under året och vi kommer att hålla er underrättade om eventuella förändringar med avseende på läget med COVID-19. Vår absoluta ambition är att arrangera lägret så länge folkhälsomyndighetens råd inte sätter stopp för det.

Program

Onsdagen den 7 april samlas vi kl. 09.00 i klubbhuset för genomgång, gruppindelning samt fördelning av omklädningsrum. Samling riggade och klara kl. 10.00 varje dag. Slut kl. 16.00.

Anmälan och bokningsvillkor

Skicka in din anmälan till lägret här

I lägeravgiften som är på 2000 kr ingår träning, mat på lägret samt startavgiften för regattan. Information om hur betalningen ska ske skickas ut senare till den e-postadress som ni lämnar i samband med anmälan.

Det kan komma att bli aktuellt att begränsa antalet deltagare beroende på riktlinjer kopplade till COVID-19 som är aktuella för tiden kring påsk 2021. Om detta skulle bli aktuellt förbehåller vi oss rätten att begränsa antalet deltagare utifrån rådande omständigheter, t.ex. att vi endast ska anordna lokala arrangemang, samt ”först till kvarn”-principen, dvs de som anmäler sig först har störst chans att få plats på lägret.

Ett riktigt bra läger för våra seglare kräver gott om funktionärer på land, bland annat för att hjälpa till vid isättning och upptagning. Vi tar därför tacksamt emot hjälp även från er föräldrar som kommer från andra klubbar. Ange gärna i anmälan om du kan ställa upp som funktionär någon eller några dagar under lägret. Självklart bjuder vi på lunch till er som har anmält er.

Kontakt

För frågor angående lägret kontakta HjBK Juniorsektion via mail: This is a mailto link

Påsklovsracet Närmare info om påsklovsracet kommer att dyka upp inom kort på HjBK: hemsida, www.hjbk.org.

Betalningsinstruktioner

Information om betalning kommer vid senare tillfälle men räkna med att betalning ska ske senast i slutet på februari. 

Hitta till HjBK

Välkomna!

HjBK Juniorsektion

Uppdaterad: 06 DEC 2020 20:46 Skribent: Roger Casserdahl
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Varholmskiosken_logga

ÖckeröMarinmotor

Mercury 

Poly Ropes  

ICA Maxi

   HTH  

WSP_logo 

SailWave

Postadress:
Hjuviks BK - Segling
c/o Stefan Kylebäck, Blänkfyrsvägen 8
42340 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info