Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdagar & öppettider

28 SEP 2018 14:48
Höstterminen är igång och vi har träningstider för knattar onsdag & söndag. Men Övriga tider har vi problem då vi inte har folk som vill hålla öppet. Vi efterlyser dig som åker eller som kanske har en förälder som vill hålla öppet.
  • Skapad: 28 SEP 2018 14:48

Vi välkomnar hösten

Hösten är här och vi kör på så gott vi kan. Vi eftesöker dock hjälp av er att hålla öppet i veckorna. Vi är för lite folk som håller öppet och det gör att hallen blir väldigt lite utnyttjad. 

Kan du hålla öppet?

Därför eftersöker vi dig dom är över 18 år och antingen gillar att åka själv eller dig som har ett barn eller bekant som gillar att  åka. Då är du välkommen att kontakta oss så berättar vi vad det innebär.

Arbetsdagar

Övrigt så kör vi lite arbetsdagar där vi gärna tar hjälp av fler folk. Vi bjuder alltid på fika och ni får arbetstimmar som leder till gratis åkning.

Nästa tillfälle: 6:e oktiber 18-21

Höstlov

Vecka 44 är det höstlov och då hoppas vi kunna hålla lite mer öppet. Håll utkik på facebook och i kalendern här på hemsidan.

Hyra hallen

Hyra hallen går bra både privat och till kalas. Kolla i kalendern att någon har jour det datum du vill hyra och skicka sedan ett sms med  önskemål med namn, dag & tid till 073-8989470.

Skribent: Gustaf Sjöstrand
Epost: Adressen Gömd

visesihofors

centrerad_stor

 SISU hemsida

image007

Postadress:
Hofors BMX & Skate KF - Korpen
Susanna Magnusson, Ängkärrsgatan 3 A
81331 Hofors

Besöksadress:
Göklundsvägen Stålringens idrottsplats
81331 Hofors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link