Hoppa till sidans innehåll

Heja alla i Hofors HC!

31 DEC 2018 13:51
  • Uppdaterad: 31 DEC 2018 13:51

Hej alla i Hofors HC!
Först vill Föräldraföreingen börja med att säga ett Stort Tack till er alla som på ett eller annat sätt ställer upp och jobbar i Föräldraföreningens cafeteria. Vi får ofta höra att vi har en fin cafeteria med bra priser och trevlig personal. Det är alltid roligt att höra!
Vad vi i Föräldraföreningen måste bli bättre på är att informera er alla om vad mycket bra saker ni kan hjälpa till att sponsra aktiva i HHC med tack vare det jobb ni lägger ned i cafeterian. Vi blir inte rika på inkomsterna men de genererar ändå så pass mycket att vi kan låta pengar gå till saker som vi hoppas ska hjälpa alla aktiva i föreningen. Så med hjälp av er alla har vi fram till dags datum kunnat dela ut dessa pengar:
Föreningsjackor: 33 000kr (här fick varje individ betala en summa beroende på jun/vuxen-storlek, och föräldraföreningen betalade 250kr/jacka).
Domararvode: 18 000kr
När sedan säsongen är slut har vi som mål att även dela ut detta:
Domararvode: 18 000kr
Korgar till domare/speaker/bortalag: 10 000kr (här har vi andra planer som ska träda i kraft efter jul/nyår)
(Avslutning tillsammans med HHC), detta är något som vi jobbar på
Detta är ca 79 000kr (plus ev avslutning)
Dessa utgifter brukar sluta med att vi när säsongen är slut har ca 20 000kr på kontot, dessa pengar måste finnas för att starta upp kommande säsong.
Nog om siffror, vi fick i år möjligheten att ha cafeterian öppen under schäfer-SM. Det blev en succé, cafeterian var tom på allt i matväg när det var söndag lunch. Om Hofors får SM:et igen och vi får frågan om att hålla öppet känns det som att vi kommer säga JA och bunkra upp med mer mat och mackor. Nytt för säsongen är också att vi kommer hålla öppet 27-28/12 då Tordön kommer på besök, det kommer ca 100 barn och vår förhoppning är att de även har kaffesugna föräldrar och toastsugna syskon med sig. Förut har cafeterian enbart varit öppen för matcher i HHC:s regi, men vi har insett med åren att lagen blir färre, mindre matcher och därmed minskade intäkterna. Så här har vi börjat tänka om och just plockat in schäfer-SM och Tordön.
Varje år kommer Hälso - och Miljö från kommunen på besök, den inspektionen var för några veckor sedan Protokollet har kommit och det var blankt papper. Mycket bra alla inblandade! Kan tyckas fånigt med inspektion men samtidigt får vi papper på att vi är duktiga på det vi gör och skulle en avvikelse komma så får vi helt enkelt rätta till det och se det som att vi utvecklar verksamheten till något ännu bättre.
Vad gäller de korgar som cafeterian delar ut (som brukar landa på ca 10 000kr/säsong) har vi fått in ett förslag från en förälder som vi tänker att vi provar efter jul/nyår. Vi tänker att varje lag bakar 10 stycken bakverk (dvs bakar du bullar så ska det vara 10 stycken, bakar du sockerkaka så ska det vara 1 stycke. Men hela laget ska lämna in 10 stycken olika saker). Detta ska göras en gång per termin, ni kommer få om när var hur av er ledare i laget). I och med detta kommer kostnaderna minska för korgarna (plus att det blir godare fikabröd) och pengarna kan användas till annat inom föreningen.
Har ni frågor eller funderingar omkring cafeterian var snäll och ställ dem till oss i styrelsen, eller kanske ni har förslag på vad vi kan förbättra eller tänka på.
Önskar er en God fortsättning  och ett Gott Nytt År!
//Föräldraföreningen Hofors Hockey

Skribent: Stefan Åkerberg
Epost: Adressen Gömd

Sporten:

Stefan Klarfeldt

070-2206539 

 JS SPort & Turistboende

 

 

 

 


reliablecounter.com

Stockholm

Postadress:
Hofors HC - Ishockey
Hofors Ishall, Box 13
81321 Hofors

Kontakt:
Tel: 029027480
E-post: This is a mailto link

Se all info