Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter Senior"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter Senior


Förslag på  serie 2011

Svenska fotbollsförbundet har nu kommit med det förslag på hur serierna i div 3 för 2011 kan komma att se ut. Höganäs BK har hamnat i Sydvästra Götaland med följande lag.

IFK Fjärås

Vinbergs IF (från div 4)

Stafsinge IF (från div 4 via kval)

Laholms FK

Markaryds IF

Älmhults IF

IFK Hässleholm (från div 2)

Hässleholms IF (från div 4 via kval)

Åstorps FF (från div 4)

Höganäs BK

Eskilsminne IF

Påarps GIF  

 

Detta ser ju bara spännande ut. Återkommer så fort serien är spikad och klar.

Övriga indelningar för div 1-3 hittas här.

 

Stort GRATTIS till Ignacio Sanchez!

Han har nu blivit en lycklig pappa till en flicka.

Vi önskar honom alla ett stort GRATTIS och hoppas allt gick bra.

// Från truppen

Bild

 

Cupdags!

Nu börjar hösten och vinterns alla cuper som vi kommer att deltag i. Här nedanför kan Ni läsa vilka cuperna är samt vilket lag vi kommer ställa upp med så fort laguttagningen har varit. Allt börjar nu till helgen som kommer. 6 nov - Brohaga Cup (spelas i Åstorp) 28 nov - Påarpscupen (spelas i Påarp) 25 dec - Julcupen (spelas i nya hallen i Höganäs sportcenter) 30 dec - Åstorpsinnecup (spelas i Åstorp) 7 och 9 jan - Blentarpscup (spelas i Sjöbo, första dagen är det gruppspel och andra är det ev. finalspel)Så har Ni vägarna förbi så kom och heja fram oss.

 

Träningstider under oktobermånad.

Nu är det träning på följande tider.
Tisdag 17.30
Torsdag 17.30
Dessa bedrivs på Julivallen

 

Seriepremiären 2010

Nu har premiären varit och för motståndet stod IFK Fjärås (ett lag som skall vara med i toppen). En seriepremiär är alltid något speciellt eftersom man har tränat under en sådan lång tid för att komma fram till denna stunden.

Det blev en kontrollerad vinst med 3-1. Målskyttarna var Rabie Salem, 2 st, och Memen Focic. Matchbilden var att vi kontrollerade matchen rakt igenom. Tillät inte IFK Fjärås att komma fram och skapa några farliga lägen. Ändå fick de två straffar med sig. En första satte man säkert genom Carl-Johan Enered men sedan räddade Ignacio Sanchez den andra straffen.

Nu ser vi fram emot nästa match som är söndagen den 25 april borta emot Laholms FK. Laholms FK premiärvann emot Lerkils IF.

Då har vi en ny rolig match att se fram emot.

 

Spelarmöte den 19 dec kl 11:00 (ändrad plats)

Spelar mötet den 19 dec som skulle äga rum på Julivallen har blivit flyttat till Lerbergets IP:s klubblokal. Detta pga att Julivallen redan var bokad.

Efter mötet är det tränings som planerat mellan 12-14 i Sporthallen.

 

2009-11-20

 

Läget i truppen inför 2010

Idag den 20/11 har det nu blivit definitivt klart med tre nyförvärv till A-truppen.

Det handlar om tre mycket kompetenta spelare som varit väldigt tongivande i sina tidigare lag.

Jason Johnson från Åstorps FF: Jason är en snabb teknisk och mycket spelförstående mittfältare /forward. De gångerna vi mött Åstorp de senaste två åren tycker vi att Jason definitivt varit deras bästa spelare och att få in honom i vår trupp känns mycket bra.

Fredrik Persson från Klippan: Fredrik är en bollvinnare och lagspelare av mycket hög klass. Fredrik har en vinnarskalle av sällan skådat slag och kommer att tillföra vårt lag ett "jävlaranamma" av Håkan Mild-klass!

Stefan Ramsten: Stefan är en mycket spelbegåvad kille med ett mycket fint sinne att hitta passningarna ingen annan ser. Han är bekväm med bollen och mycket svårfångad p.g.a. hans skicklighet.

Förutom att alla tre är mycket duktiga fotbollsspelare är det tre ödmjuka personer som kommer att smälta in i gruppen på ett utomordentligt sätt.

Hjärtligt välkomna alla tre!

 

Övrig info om truppen:

Vi från seniorutskottet tillsammans med tränare m.m. anser oss nu helt klara med truppen inför 2010. Då vi hade klart med de flesta egna spelarna redan i början av september meddelade tränare Burim att han var nöjd som det var. Han menade att skall det in några nya spelare så skall dom inte bara vara duktiga fotbollsspelare utan även på det sociala planet skall det stämma. Det är tack vare dessa kriterier vi nu knutit till oss våra nyförvärv.

Vilka lämnar då truppen? Jo! Fredrik Gasslander kommer att plugga i Halmstad så vad som händer med honom är inte helt klart idag. Finns det en möjlighet att behålla honom i truppen kommer denna givetvis att tas. John Andersson som kom ifrån Ramlösa Södra under senhösten har till idag inte till 100% bestämt sig, men det mesta lutar åt Eskilsminne för John.

I övrigt är hela truppen intakt och vårt absolut starkaste kort är att alla våra yngre duktiga killar blir ett år äldre och kommer definintivt under Burims ledning att fortsätta att utvecklas.

Nu skall man kanske inte spika helt att man är klar! Det finns några spelare från både högre och lägre divisioner som vi håller koll på så .................. den som lever får se!:-)

 

Ett STORT TACK till Patrik Svensson-Stoltz!

Seniortruppen, tränargruppen samt hela klubben vill tacka Patrik för sin fina insats under det gångna året. Patrik kommer att fortsätta att vara aktiv inom senioravdelningen i någon form. Vi alla önskar honom lycka till i framtiden.

 

Ny assisternade tränare!

Vi kan med glädje informera att assisterande tränare under nästa år kommer att vara Anders Lejon.

Anders är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna och har varit aktiv som spelare i Lerbergets IF, IFK Höganäs samt Höganäs BK. Han har under de senaste åren varit ungdomstränare i klubben.

Anders kommer med sitt lugn och positiva sätt att se på fotbollen att tillföra mycket i truppen.

Vi säger ett stort välkommen till gänget!

 

Brohaga cup 2010 den 7-8 nov

HBK kommer att ställa upp med 2 lag i Brohaga cup i Åstorp den 7-8 nov.

Lag 1 har samling i hallen kl 7.30 den 7 nov.

Laget består av Nacho, Visar, John, Ludde, Ekis, Zlatko, Kalle, Rabie och Ted

Lag 2 har samling i hallen kl 14.15 den 7 nov.

Laget består av Jonsson, Jocke, Hansen, Johan A, Damir, Memen, Munk, Victor och Zlatan.

Lycka till grabbar!

 

OBS! Alla som inte är med i Brohaga cup kommer att deltaga i Julcupen den 25 dec. Där klubben ställer upp med 2 st lag också. 

 

 

(2011-07-07 19:49)
Sommarträningen
 
(2011-06-07 12:53)
DM 2011
 

Filtrera nyheter

År Månad

  

Sponsorer:

 

 

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

 

räknare
räknare

Postadress:
Höganäs BK - Fotboll
Friluftsvägen 7
26354 Lerberget

Kontakt:
Tel: 042349970
E-post: kansliet@hoganasbk.se

Se all info