Hoppa till sidans innehåll

Breddläger anordnat av UC Fri Mitt

17 MAJ 2015 10:38
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2017 17:07

I början av maj (9-10/5 2015) åkte 11st ungdomar födda 03 – 00 och två ledare på Friidrottsläger på Studenternas i Uppsala! Lägret som varade i två dagar bjöd på tre träningspass, boende på Scandic, goda luncher och middag. Vi tränade alla kastgrenar så som diskus, slägga, kula och spjut. Löpteknik, häck och sprintteknik. Det tränades även olika hoppgrenar så som höjd, längd, tresteg och stav. Däremellan var det fri lek, föreläsning, samarbetsövningar och många glada tillrop! 

Breddläger 2015

Ungdomarna trivdes och de blev snabbt varma i kläderna. Från Högbo GIF deltog Viktor Hedman, Ella och Kalle Georgsson, Maria Eidhagen Harrouch, Elsa Wallin, Saga Fältenhag, Sonia Gauffin, Moa Backlund, och Yasmine Elmohib. Med från Gästrikland var också Alma Åkerling från Hofors AIF som också umgicks och övernattande med Högbogänget på Scandic.  

Tack till ungdomsledarna vid Uppsala Friidrottsgymnasium som organiserade och bjöd på sig själva! Tack också för att vi ledare får ha så trevliga och skötsamma ungdomar en hel helg! Det gör vi gärna om! 

/ Kristin & Martine

Skribent: Kristin Eidhagen
Online:
Idag:
Denna månad:

 

Våra arrangemang:

 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Högbo GIF - Friidrott
Roger Messering, Hedåsstrandsvägen 14
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0706061440
E-post: hogbogif-friidrott@h...

Se all info

Vi stödjer Högbo GIF friidrott: 

ica bj

bilmetro

syntronic

 

maserfrakt

 

coor

 

JK's

skans

Färghuset

audio video

monroes