Hoppa till sidans innehåll

Niklas Minne 16:e maj

16 MAJ 2015 19:49
Bra resultat för Högbo GIF
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2017 17:07

Niklas Minne avgjordes i Söderhamn den 16 maj.
Det var ca 10 grader, sol-moln och ganska blåsigt. I ett  kylslaget Söderhamn var det ganska tuffa förhållande även om det var medvind på upploppsrakan.

Vi hade tre deltagare från högbo GIF med i startfältet. Det var Johannes Turesson, Albin Johansson och Agnes Johansson som alla presterar väl på Hällåsens friidrottsarena den här dagen

Alla tre gjorde sin andra tävling för säsongen. Den första i Gävle förra helgen på Skadespelen var det ändå tuffare förhållande med riktigt kallt, regn och blåst. Så här fanns det ändå möjlighet att få till hyfsade resultat.

Albin var först ut med diskus i P!9 som enda deltagare i den klassen fick han som längst till ett kast på 46,18, ett nytt personligt rekord och nytt klubbrekord med 1,75kg diskusen. Bra resultat i den lite besvärliga sidvinden.

Johannes sprang sedan hem 100 meters loppet för män på tiden 11.43 och ett nytt personligt rekord. Efter det så var det dags för 200 meter för Johannes.
Han var lite efter i starten men ut ur kurvan var johannes i en tydligt ledning och han utökade ledningen under resten av loppet och landade två hundradelar från pers. på tiden 22,68(med lite mycket vind)

Agnes var inte sämre då hon också landade två hundradelar från sitt pers på 200 meter med tiden 27,37(osäker på vinden) i klassen F17. Det var 9 deltagare så det blev två heat och när bägge heaten var sprungna så stod det klart att Agnes hade bästa tiden.

När vi summerar dagen så blev det 4 guld, 2 nya pers och 2 riktigt bra tider endast 2 hundradelar från pers.

Bra jobbat !!

Online:
Idag:
Denna månad:

 

Våra arrangemang:

 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Högbo GIF - Friidrott
Roger Messering, Hedåsstrandsvägen 14
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0706061440
E-post: hogbogif-friidrott@h...

Se all info

Vi stödjer Högbo GIF friidrott: 

ica bj

bilmetro

syntronic

 

maserfrakt

 

coor

 

JK's

skans

Färghuset

audio video

monroes