Hoppa till sidans innehåll

Quick netspelen i västerås

17 APR 2013 14:56
Många personliga rekord för Högbo Gif F11.
  • Skapad: 17 APR 2013 14:56

 

Många personliga rekord för Högbo Gif F11, under Quick Netspelen i Västeras! 

Dagen blev lång, och händelserik. Det började med längdhopp där alla 3 av våra 4 flickor gjorde personliga rekord och där Saga Fältenhag gick till en rafflande jämn final. Många var över 4 meter och flera flickor tangerade 4.19, däribland Saga som slutade på en fin fjärdeplats.

I 60m startade Emilia, Sonia och Saga. Emilia gjorde fina tiden 10.12 och Sonja 9.84 som ledde till en start i B-finalen. Saga gjorde personligt rekord med tiden 8.96 i försöket och det gav henne en startplats i A-finalen där hon vann brons!

I höjdhoppet var alla tre startande flickor med länge i tävlingen. Maria tog personligt rekord på 1.21m och slutade på 8:e plats. Saga persade hon också och tog med sina fina 1.24m en sjunde plats. Sonja har tidigare gjort 1.30m under vintern då hon vann guld, men idag avslutade hon på höjden 1.24m med fina avstamp flyger hon mycket lätt över ribban! Det är en fröjd att se och roligt att få följa Sonja under säsongen som kommer!

I kulan startade Maria och Emilia. De gör båda två fina och stabila serier med personliga rekord. Emilia stöter över den magiska gränsen 6 meter.  En tionde plats med stöten 6.04m och Maria tar ett överlägset guld med stöten 8.91m, som också det är ett personligt rekord.

Vi avslutar dagen med Saga och Maria som springer 600m. Maria startade i det andra heatet och fick en fin resa under loppet, där hon gick ikapp och om en västeråsflicka i det tredje och sista varvet. Hon var glad efter loppet och nöjd med tiden 2:18:14, en tolfte plats. Saga går mot klarhet till klarhet i varje lopp hon deltar i. Personligt rekord med tiden 1:53:66 och det starka startfältet ger Saga en fjärde plats. Saga tar sammanfattningsvis 3st fjärdeplatser och en bronspeng idag!

Länka till resultat:

http://resultat.vasterasfriidrott.se/quicknet-spelen.2013.html

Tack alla för en spännande dag!

/ Kristin Eidhagen, Högbo GIF

Skribent: Hanna Svanfelt
Online:
Idag:
Denna månad:

 

Våra arrangemang:

 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Högbo GIF - Friidrott
Roger Messering, Hedåsstrandsvägen 14
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0706061440
E-post: hogbogif-friidrott@h...

Se all info

Vi stödjer Högbo GIF friidrott: 

ica bj

bilmetro

syntronic

 

maserfrakt

 

coor

 

JK's

skans

Färghuset

audio video

monroes