Hoppa till sidans innehåll

Gästrike Cup 2018

2013-05-01 10:28
Information och inbjudan
  • Uppdaterad: 2018-04-08 10:38

Gästrike cup är för alla barn och ungdomar mellan 10 - 15 år.

Det är en mångkampstävling som består av 8 deltävlingar där varje prestation ger ett visst poäng. Varje deltagande i en gren ger poäng utifrån en förutbestämd mångkampstabell som sammanställs efter varje omgång.
Deltävlingarna går i Sandviken, Gävle, Hedesunda och Hofors, med olika arrangerande klubbar som ansvarar för tävlingen med egna funktionärer.
Det är Gästriklands Friidrottsförbund som inbjuder till tävlingen och sammanställer deltagare, poängberäkningar och prisbord.

Gästrike cup är en mycket lämplig första tävling på lokal mark, där man kan våga prova på nya grenar. Högbo GIF ser det som en väldigt bra inkörsport till att våga prova på att tävla! 

Vid våra träningar mäter vi sällan resultat, och därför blir Gästrikecupen ett lämpligt tillfälle att få sina egna personliga rekord i varje gren under året.

Vi ser gärna att du har tävlingskläder vid tävlingarna, men om du inte äger några och vill prova på så går det också bra att använda byxa och tröja i våra klubbfärger, Blå och Vit. tex ett vitt linne och blå shorts, kan fungera bra till en början.

 

Tävlingsdatum och inbjudan hittar ni HÄR

 

Skribent: Sofia Johansson
Online:
Idag:
Denna månad:

 

Våra arrangemang:

 

Ange alt-text här. 

Postadress:
Högbo GIF - Friidrott
Glenn Johansson, Allévägen 49
81136 Sandviken

Kontakt:
Tel: 070-5620106
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi stödjer Högbo GIF friidrott: 

ica bj

bilmetro

syntronic

JK's

skans

Färghuset

audio video

monroes