Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev Februari

03 MAR 2021 10:11
  • Skapad: 03 MAR 2021 10:11

Månadsbrev – Februari 2021

 

Ridskolan

Ridskoleverksamheten rullar på för fullt. Alla hästar är fullt friska och igång förutom ponnysarna Grace och Annie som är halta, men även de är snart igång igen. I början av februari så drabbades ponnyn Rosa av kolik under en natt. Efter två veterinärbesök och en natt av vaktande så blev hon bättre igen. Under februari så anordnades en Pay and Jump för våra ridskoleekipage samt uppstallade på klubben som var väldigt poppis.

 

Nästa Pay and Jump kommer att anordnas V.11 på lördag den 20/3 för ridskoleekipage samt ekipage tävlandes för klubben. Skicka in din anmälan till This is a mailto link.

 

Privatuppstallade

Hästarna Daisy och Love har flyttat från klubben och vi tackar för deras tid här. Tossan har bytt box och står nu i boxen bredvid Skorpan och Mighty har flyttat till Daisys gamla box. Nu när våren börjar komma så vill vi påminna om att se över hagarna. De ska mockas samt se till så att stolparna är i gott skick.

 

Personal

Vi har med oss en praktikant varje onsdag som hjälper oss med diverse uppgifter såsom stalljobb och tillridning av hästar. Vi har även två nya i personalen, Ajobe och Teame som jobbar i stallet. Resterande personal jobbar vidare med att hela tiden hålla anläggningen fin.

 

Anläggningen

Utebanan är fortsatt stängd för vintern och öppnar igen till våren. Vi har laddat upp inför de nationella hopptävlingarna v.9 genom att b.la. vattna och preppa underlag och måla bommar. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och hjälpa till på vårens tävlingar. Kom ihåg att det finns morotskort för alla ridskoleekipage att fylla i för de pass ni jobbar utöver den halvdag din ridgrupp har blivit tilldelad. Morotskorten finns att hämta i ridhusgången eller av personal.

 

Ungdomssektionen

Ungdomssektionen har nu dragit igång med kvartridningar igen. Alla kvartsridningar kommer att hållas på lördagar med start kl. 09.00. För att få en plats krävs anmälan till This is a mailto link och betalning via Swish 123 308 96 38. Bra att ha är oömma kläder och sko med klack, hjälmar finns att låna. Mer info finns på hemsidan. I övrigt så pågår planeringen för fullt inför kommande aktiviteter.

 

Skribent: Therese Wretlind
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Högbo RK - Ridsport
Norrsidavägen 22
81135 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275764
Fax: 026275764
E-post: This is a mailto link

Se all info