Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev februari 2022

09 MAR 2022 11:06
  • Skapad: 09 MAR 2022 11:06

Månadsbrev – Februari 2022

Ridskolan

Alla ridskolehästar är friska och krya. Limpan har åkt tillbaka till de tidigare ägarna då han var halt. Vi har en ny ridskoleponny ute i karantän. En C-ponny som heter Winnie och är supersnäll. Grace fick i slutet av februari kolik men återhämtade sig som tur var över en natt. Vi har köpt in ytterligare 10 nya equipe sadlar till ridskolehästarna, vi hoppas alla elever är lika nöjd som vi är!

Privatuppstallade

Karin har flyttat ut i karantän pga. hosta, även ridskolehästen Winnie står i karantän. Vi påminner alla om att inte klappa eller röra på de hästar som står ute i karantän. Privathästägarmöte är planerat den 10 mars.

Personal

Under vecka 10 kommer praktikanterna Emilio, Maja och Linus tillbaka för praktik i en vecka. Övriga i personalen jobbar vidare med att hela tiden hålla anläggningen i gott skick. 

Anläggningen

Banan är stängd då den är frusen, den kommer bli tillgänglig att rida på igen när den är upptinad. Planeringen för att bygga om i köksdelen av cafeterian är påbörjad. Till våren kommer den att renoveras. 

Vi vill tacka alla funktionärer som ställde upp på tävlingarna v.6 och v.9, utan er är vi inget. Nästa tävling är redan vecka 11 och det är en tvådagars ponnyhoppning. Vi hoppas att så många av alla medlemmar, uppstallade och elever vill vara med och genomföra våra tävlingar. Funktionärslistor för ponnytävlingarna vecka 11 finns uppe på Högbo ridklubbs facebooksida samt i ridhusgången.

Ungdomssektionen

US anordnar kvartsridningar under våren. Det är dessa datum som gäller: 12 mars, 9 april, 23 april och 7 maj. Mer info hittar ni på hemsidan. För att kontakta ungdomssektionen, mejla till  This is a mailto link.

Skribent: Therese Wretlind
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Högbo RK - Ridsport
Norrsidavägen 22
81135 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275764
Fax: 026275764
E-post: This is a mailto link

Se all info