Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev för juni och juli

30 JUL 2021 11:52
Här kommer månadsbrevet för både juni och juli 2021!
  • Uppdaterad: 30 JUL 2021 11:52

Månadsbrev – Juni/juli 2021

 

Ridskolan

Tack alla duktiga elever för en rolig vårtermin! Nu laddar vi upp för en ännu roligare hösttermin och den drar i gång igen v.33. Juni månad bjöd på Klubbmästerskap för både privata ryttare och ridskoleryttare. Dessa var vinnarna: ridskoleponny – Maja Ljunggren på Lady, ridskolehäst – Nicoline Engbrink på Collin, privatponny – Simone Lagerlöf på Mighty, privathäst – Kicki Persson på Nadde. Grattis till er!

 

I juni kom en ny ridskoleponny till ridskolan. Simba heter han och är en 7 årig D-ponny, supersnäll. Efter de lyckade ridlägren v.25 och 26 så var det äntligen dags för ridskolehästarna att gå ut på fyra veckors sommarbete. V.31 är det dags att sätta i gång hästarna efter sommarvilan. Innan vi drar igång terminen igen så ska vi ha igångsättningsläger och nybörjarläger v.31 samt övernattningsläger och kvällsläger v.32.

 

Privatuppstallade

Vi har två nya hästar i karantän, Amarok och Manall. Vi påminner att inte klappa eller röra de hästar som står i karantän. Under sommaren har de privatuppstallade tillsammans med personal hjälpt till att skura och göra fint i stallet.

 

Personal

Under sommaren har vi fått förstärkning av sommarjobbare. De har fått göra diverse uppgifter som att måla samt hjälpa till på ridläger. Resterande personal jobbar på att b.la. måla tävlingsstallen och snygga till på anläggningen.

 

Anläggningen

Banan är öppen att rida på, detta gäller uppstallade på klubben samt de som har ett anläggningskort. Vi tackar alla funktionärer som var med och hjälpte till på de nationella hopptävlingarna för storhäst v.24. Det blev en lyckad och rolig tävlingshelg!

 

Nästa planerade tävling närmar sig. V.34 är det ännu en gång dags för nationella hopptävlingar för storhästar på vår fina utebana. Redan helgen efter så har vi även hopptävlingar för ponny. Vi behöver all hjälp vi kan få så håll utkik på högbo ridklubbs Facebooksida efter funktionärslistor eller hör av er till Therese på 070-213 21 57 om ni är sugen på att hjälpa till.

 

Ungdomssektionen

Till hösten kommer kvartsridningarna att dra i gång igen. Info kommer komma ut på hemsidan. För att kontakta ungdomssektionen, mejla till This is a mailto link.

Skribent: Therese Wretlind
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Högbo RK - Ridsport
Norrsidavägen 22
81135 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275764
Fax: 026275764
E-post: This is a mailto link

Se all info