Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev oktober

04 NOV 2021 15:56
Här hittar ni månadsbrevet för oktober 2021!
  • Skapad: 04 NOV 2021 15:56

Månadsbrev – Oktober 2021 

Ridskolan

Höstterminen rullar på för fullt! Annie har flyttat från ridskolan och lever livet som pensionär. Grace är bra igen och går med på lektioner som vanligt. Den nya ridskoleponnyn Molly är väldigt omtyckt av alla elever på ridskolan och sköter sig strålande på lektionerna. Vi har två nya ponnyer ute i karantän, Luna och Limpan. Luna är ett d-ponny sto som är 6 år gammal och Limpan är en d-ponny valack som också är 6 år gammal.

I oktober har första omgången av Sommare Horsewear-hoppet genomförts, resultat hittar ni i ridhusgången. Nästa omgång kommer ske den 18 december och sker i samband med KM 2021. 

Privatuppstallade

Tre nya privathästar har flyttat in i karantän, Lelle, Sture och Abu. Vi påminner om att inte klappa de hästar som står i karantän. V.45 är sista tävlingen för året och då ska funktionärslapparna med de ifyllda timmarna lämnas in till personalen.

Personal

Under oktober har instruktören Anna Severin valt att sluta jobba på ridskolan. Vi skickar ett stort tack till Anna för hennes år på ridskolan.

Anläggningen

Banan är öppen att rida på så länge den inte är frusen, detta gäller uppstallade på klubben samt de som har ett anläggningskort. Vi tackar alla funktionärer som var med och hjälpte till på de nationella hopptävlingarna för ponny v.43.

Redan nu till helgen v.44 så är det dags för tvådagars dressyrtävlingar. Därefter har vi nationella hopptävlingar för storhäst v.45. Vi behöver all hjälp vi kan få så håll utkik på högbo ridklubbs Facebooksida efter funktionärslistor eller hör av er till Therese på 070-213 21 57 om ni är sugen på att hjälpa till.

Ungdomssektionen

Ungdomssektionen håller i kvartsridningar som sker på lördagar kl 09. Det är dessa veckor som är kvar: 46, 48 och 50. För att kontakta ungdomssektionen, mejla till This is a mailto link.

US har under höstlovet arrangerat den efterlängtade spökövernattning som bjöd på tacos, tävling för bästa utklädnad och en spökrunda.

Skribent: Therese Wretlind
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Högbo RK - Ridsport
Norrsidavägen 22
81135 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275764
Fax: 026275764
E-post: This is a mailto link

Se all info