Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev september

30 SEP 2021 11:43
Här kommer månadsbrevet för september 2021!
  • Uppdaterad: 30 SEP 2021 11:43

Månadsbrev – September2021

 

Ridskolan

Höstterminen rullar på för fullt! Nu har beslutet tagits att pensionera vår älskade Annie. Hon har en rörelsestörning som inte blir bättre med behandling så hon kommer att få flytta till ett förevigt hem. Grace är halt och har fått behandling för det. Hon är nu sjukskriven och går inga lektioner men vi hoppas att hon läker snabbt. Lite gladare nyheter är att en ny ponny som heter Molly har flyttat in i stallet. Hon är 6 år och supersnäll.

I september har vi haft dressyr KM för 2020. Vinnare för privat storhäst var Helena Blixt Schäfert och vinnare för privat Ponny var Simone Lagerlöf. Vinnare för ridskoleekipage på storhäst var Christine Mihic på Manne och för ponny var det Signe Edler på Grace. 

Nu kan alla klubbmedlemmar beställa nya klubbkläder från Sommare Horsewear. Info finns på våra sociala medier samt hemsidan. 

Propositionen till vår seriehoppning Sommare horsewear-hoppet ligger ute på hippocrates. Välkommen med din anmälan. 

Privatuppstallade

Sommarhagarna ska vara urmockade och återställda till v.40. Det finns möjlighet att låna betesputsen för de som vill putsa sina vinterhagar, kontakta personalen.

 Anläggningen

Banan är öppen att rida på, detta gäller uppstallade på klubben samt de som har ett anläggningskort. Vi tackar alla funktionärer som var med och hjälpte till på de nationella hopptävlingarna för ponny v.35. Samt de funktionärer som hjälpte till på dressyrtävlingarna v.37. Utan er, inga tävlingar. 

Nästa beräknade tävling är vecka 43 då vi har nationell ponnyhoppning. Vi behöver all hjälp vi kan få så håll utkik på högbo ridklubbs Facebooksida efter funktionärslistor eller hör av er till Therese på 070-213 21 57 om ni är sugen på att hjälpa till. 

Ungdomssektionen

Nu har kvartsridningarna dragit igång, de hålls på lördagar kl 09.00. Det är dessa veckor som gäller: V.38, 40, 42, 46, 48 och 50.

Mer info finns ute på hemsidan. För att kontakta ungdomssektionen, mejla till This is a mailto link.

Ungdomssektionen håller även på att planera den traditionella spökövernattningen.

Skribent: Therese Wretlind
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Högbo RK - Ridsport
Norrsidavägen 22
81135 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275764
Fax: 026275764
E-post: This is a mailto link

Se all info