Hoppa till sidans innehåll

Vecka 14 = Teorivecka

01 APR 2021 12:10
Äntligen är det dags för en hel vecka med teori! På grund av rådande omständigheter har vi valt att ha teoriveckan i stor del online. Nedan kommer ett upplägg av veckan och hur det kommer att gå till.
  • Skapad: 01 APR 2021 12:10

Måndag - Röd dag!

 

Tisdag - Hästen sjukdomar (online)

Denna kurs kommer till stor del handla om hästens olika typer av sjukdomar, dem mest vanligaste som kan uppkomma. Hur ett korrekt stallapoket ska se ut och vad de ska innehålla. En film kommer att finnas länkad på hemsidan och ett tillhörande frågeformulär. Anmälan gör via frågeformuläret samtidigt som man besvarar frågorna.

 

Onsdag - Dressyrclinic (online)

Huvudämnet på årets dressyrclinic kommer handla om galoppombyten, från början till slut. Både för den rutinerade ryttaren och den mindre rutinerade. En film kommer att finnas länkad på hemsidan och ett tillhörande frågeformulär. Anmälan gör via frågeformuläret samtidigt som man besvarar frågorna.

 

Torsdag - Hoppclinic (online)

Huvudämnet på årets hoppclinic kommer att handla om banhoppning från början till slut. Hur en korrekt uppvärmning ser ut, framhoppning och som avslutning självaste banhoppningen. En film kommer att finnas länkad på hemsidan och ett tillhörande frågeformulär. Anmälan gör via frågeformuläret samtidigt som man besvarar frågorna.

 

Fredag - Fångarna i stallet (på plats)

Detta är en aktivitet som rekomenderas för dem yngre medlemmarna. Det är allt om hästkuskap i olika former och det sker på plats på klubben. Anmälan sker i ridhusgången.

Hyra häst

Man kan hyra häst onsdag, torsdag och fredag. Anmälan görs i ridhusgången och vid anmälan ska kvitto (screenshot) på betalning mejlas in till klubben, This is a mailto link. Senast en dag innan!

Skribent: Matilda Einarsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Högbo RK - Ridsport
Norrsidavägen 22
81135 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275764
Fax: 026275764
E-post: This is a mailto link

Se all info