Hoppa till sidans innehåll

Nyförvärv 4

22 FEB 2021 12:43
Idag kan vi i HGF presentera det fjärde nyförvärvet inför säsongen 2021.


  • Uppdaterad: 22 FEB 2021 12:43

Det är Abdalla Jama som har bestämt sig för att vända åter till Högsäters GF. Den snart 20-åriga mittfältaren gjorde ett antal ungdomsår i klubben innan han lämnade till Färgelanda IF för att vi inte kunde erbjuda ungdomslag åt honom. Ifrån att ha tränat med HGF till och från under 2020 så valde han dock att lämna FIF för spel i IK Oddevolds U19-lag istället för att gå till oss.
Nu har han dock bestämt sig för att på allvar anta utmaningen att slå sig in i vår trupp. Vi tror, lite klyschigt sagt, att han är en oslipad diamant som vi är oerhört nöjda och glada över att få in i de grönvita leden igen.
Medans vi hälsar Abdalla varmt välkommen in i gänget så passar vi också på att hälsa en comebackande Oscar Ahlbom välkommen tillbaka igen.

Oscar, som nu i år blir 21 år, är precis som Abdalla en mycket lovande och viktig kugge i vårt framtida lagbygge. Tyvärr har han under några år haft problem med sina vader men efter en, som det verkar hittills, lyckad operation så är han äntligen tillbaka på planen igen. Som 18:åring var han med oss när vi vann DM-finalen 2018 mot Melleruds IF. Det är skönt för Oscar att han kan träna igen och kommer det att fungera så blir även han en viktig spelare i ett framtida lagbygge.

Framtidspelare som släpps fram ifrån vårt eget led till seniorerna är även 16-årige Emil Kindemark samt 15-årige Elisei Roman. Vi ser en potential i dessa två grabbar och hoppas att steget inte blir för stort från ungdom till senior. Den övergången är aldrig lätt men i HGF har den nog aldrig varit tuffare än den är nu. Men kan även dessa två anta utmaningen såkan det bli en positiv fotbollsframtid för dem.
Det positiva för HGF:s del är också att dessa två grabbar är bara några av de ungdomar som faktiskt kan stå och knacka på dörren till seniorerna inom en snar framtid.

Skribent: Monica Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

 

HGF FOTBOLL:s

HUVUDPARTNERS 

 

 

Coop Konsum

 I HÖGSÄTER

 

 CCsport logo 200pix

Erima_webblogo_ 200pix

 

 

GULDPARTNERS

 

 

 

SILVERPARTNERS

 

 

header_bg 

 

Rinco

 

BLOMS ALLSERVICE

 

Högsäters Bygg 

 Ted Flinks IMG_6350

 

 Berghogens rör  logo

 

BRONSPARTNERS

 

 Paradis p

 

 

Pizzeria Bayards 

 

ica-supermarket-logotyp

   Färgelanda

 

Postadress:
Högsäters GF - Fotboll
Genevi IP
45870 Högsäter

Kontakt:
Tel: +4652840659
E-post: This is a mailto link...

Se all info