Hoppa till sidans innehåll

ÅRETS FÖRSTA NYFÖRVÄRV I DE GRÖNVITA FÄRGERNA 2021

10 JAN 2021 12:00
  • Uppdaterad: 07 JAN 2021 08:00

Så här på årets första dagar så fick vi nu under Trettondagshelgen en försenad julklapp kan man säga. Vi har härmed den stora glädjen att presentera ett nyförvärv av rang till vår redan starka trupp. Den rutinerade div 2-spelaren Granit Berisha har nämligen bestämt sig för att spela för Högsäters GF under säsongen 2021.

Granit kommer närmast ifrån div 2-laget Grebbestads IF där han under tidigare år även har spelat div 1-spel. Positionen i laget är på mittfältet men han är en allroundspelare som vi nog kan få användning för på flera platser i laget om så skulle behövas.

Just nu under vintern så är det dock Futsal med IFK Uddevalla i Sveriges högsta serie som gäller. Granit har i Futsalen även fått äran att spela i den svenska landslagsdressen. Genom åren har han representerat Sverige i 14 landslagsmatcher.

Vi är fantastiskt nöjda med att få hälsa Granit välkommen till Högsäters GF och ser fram emot att få se honom in action på Genevi till sommaren.

Men vi vill också passa på att tacka Grebbestads IF för ett mycket gott samarbete vid denna övergång och önskar dem lycka till i årets div 2-spel!

Skribent: Monica Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

 

HGF FOTBOLL:s

HUVUDPARTNERS 

 

 

Coop Konsum

 I HÖGSÄTER

 

 CCsport logo 200pix

Erima_webblogo_ 200pix

 

 

GULDPARTNERS

 

 

 

SILVERPARTNERS

 

 

header_bg 

 

Rinco

 

BLOMS ALLSERVICE

 

Högsäters Bygg 

 Ted Flinks IMG_6350

 

 Berghogens rör  logo

 

BRONSPARTNERS

 

 Paradis p

 

 

Pizzeria Bayards 

 

ica-supermarket-logotyp

   Färgelanda

 

Postadress:
Högsäters GF - Fotboll
Genevi IP
45870 Högsäter

Kontakt:
Tel: +4652840659
E-post: This is a mailto link...

Se all info