Hoppa till sidans innehåll

Caféschema


Vi är stolta över att vi har vår egen hall och att vi även har ett eget café i hallen. För att vi ska kunna ha caféet öppet så mycket som vi vill, måste vi hjälpas åt. För att caféet skall kunna vara öppet och ge er alla det där lilla extra när ni är i hallen; ett ställe att ta en fika på, tjöta på och faktiskt stilla sin hunger, måste vi alla dra åt samma håll och ställa upp.

Vi har i vår värdegrund de starka orden ”Tillsammans är vi starka”. Får ni problem med att bemanna er vecka, kontakta Johanna på kansliet så skall vi försöka hjälpa till.

Vad innebär en café vecka? Att ha en café vecka betyder att man den veckan hjälper till i caféet lördag och söndag. En ansvarig kommer att finnas på plats de flesta helgerna så ni finns där för att hjälpa till. Tiderna som ni är tilldelade skall fördelas mellan alla i laget.Under uppsatta tider behöver vi hjälp med minst 1 vuxen person hela tiden. Tiderna som ni skall bemanna caféet under er helg kommer coachen att få reda på måndagen den veckan som ni har cafévecka. Ni kan räkana med att det skall vara bemannat mellan kl. 9-17 både lördag och söndag.

Ordningsregler för caféet finns i en särskild pärm inne i cafeterian.

 

Hälsningar 

Kansliet

 

Caféschemat kan ni hitta här.

Uppdaterad: 25 NOV 2015 23:32 Skribent: Christer Magnusson
E-post: This is a mailto link

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)