Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Snart är det dags för vår första seriematch för säsongen. Vi spelar EB seriematch mot Basketskolan söndag 12 oktober kl 10.15 på Idrottshögskolan. Anmälan görs till någon av tränarna senast torsdag 9 oktober.

Vi har 12 platser att fylla till denna match. I EB-serien spelar främst de som har spelat basket i flera säsonger så vid fler anmälda än 12 har dessa tjejer förtur. EB sammandragen däremot är till för de flickor som inte har spelat lika länge och då har de istället förtur där. Vi kommer att göra vårt bästa för att det blir rättvist och att alla får vara med och spela match.

 

Jag vill även påminna om att medlemsavgiften ska betalas. Spelare födda 2004 betalar 1400 kr/säsong. Betalningen kan delas upp på två delar där den första ska betalas omgående och den andra senast 31/1 2015. Utan betald medlemsavgift har man ingen försäkring och kan ej heller vara med på matcher.  

 

Vi har Café-helg 29-30 november och då ska föräldrar till F04 bemanna caféet mellan kl 9.00 och 18.00. Kom ihåg att boka in den helgen och så återkommer vi med mer info senare.

 

Vi spelar i år både EB serie och EB sammandrag. Matcherna i båda dessa serier kommer snart att finnas i kalendern.

Inga nyheter är skapade

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: info@hogsbobasket.se

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)