Hoppa till sidans innehåll

35 min bra försvar räcker inte

20 JAN 2016 09:55
Herrarna förlorade igen i SuperEttan, men vi var nära denna gången. RJ Slawson och Lukas Brehm var bra offensivt och vi lyckades i 35 minuter spela bra försvar, men orkar inte hela vägen hem.
  • Skapad: 20 JAN 2016 09:55

Väntar fortfarande på att några av spelarna ska våga slappna av och njuta av den basket som de får vara med om. Att bara gå ut och lira, men orutinen lyser rakt igenom oss.

Jag hade en mycket bättre rotation på killarna idag, det är lättare att spela 10 än 12, men jag letar fortfarande efter en femma som fungerar defensivt och försöker göra rätt i anfall, små beslut som gör mig glad är att våga ta sitt läge. Hur svårt kan det vara? Jo, när man inte är van med tempot fungerar inte hjärnan som hjärnan borde, man får panik och blir stressad, det händer alltför många av mina spelare just nu, tyvärr. MEN det var mycket bättre än sist, även om jag tycker Uppsala har varit det bästa laget hittills.

Nu har vi två helger ledigt med herrarna, först har vi SM, efter det har vi RM, och då ser vi också fram emot att spela hemma, för borta gillar vi inte.

Nya tag, kärleken till bollen tar över ilskan efter förlusterna, nu blickar vi framåt och hoppas att vi kan visa alla att vi är ett mycket bra lag när vi spelar tillsammans.

Tills vi ses... Gooooo Lions!

 

Skribent: Jonas Fredrikson

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)