Hoppa till sidans innehåll

8:e segern i jämn match mot Lobas

10 NOV 2015 14:41
Två ynka poäng skilde lagen åt när ljudet från slutsignalen ljöd, med bollen i luften från ett skott av Lobas guard Jesper Wennerholm...för vinst... men miss. Vinst Högsbo Basket 81-79.
  • Skapad: 10 NOV 2015 14:41

Shit det blev riktigt nära till slut för Högsbos Herrar.

Matchen började jämnt men Lobas visade genom hela matchen mer energi och mer tåga än vad hemmalaget kunde matcha. Det var Lobas som gick till ledning i halvtidvilan med 32-35.

Högsbo tog ett bättre kliv upp i försvaret i andra halvlek, framförallt i tredje kvarten när laget bestämde sig för att hjälpa varandra i både anfall och försvar på ett helt annat vis, och visst var det roligare att titta på, energi möter energi!

Med 9 poäng upp inför sista trodde nog Högsbos herrar att det var klart, men Lobas malde på och visade gott lagarbete och gnista när 3:orna fortsatte att dimpa ner i Högsbos korg. Genom hela matchen var det just Jesper Wennerholm och Martin Nilsson som visade vägen.

Högsbo då? Jovisst fanns det glimtar till härligt spel, men tyvärr duggade dom inte tätt idag. Vi försökte att vinna matchen, ja, men på fel sätt, inget tålamod, ingen stolthet i försvar, ingen returtagning, alla var snabba med ursäkter istället för att ta eget ansvar.

Arian Nasser tycker jag var duktig idag, spelade smart och fick med sig laget på ett bra sätt idag. RJ Slawson gjorde mycket mål idag, 26 poäng, det var bra poäng, Lukas Brehm gjorde 14 poäng, hade några sköna assist, Jonas Minges gjorde det bra, 12 poäng och 8 returer... men jag behöver mer energi! Vi behöver mer!

All Cred till Lobas, de gjorde det riktigt bra idag, mycket energi och vilja, det räckte nästa hela vägen idag... men inte!

Skribent: Jonas Fredrikson

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)