Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Borås utan glans

15 OKT 2015 01:01
Högsbos Herrar vinner igen, denna gång mot Borås Basket. Men de blev inte den fest jag trodde. Inte att vi skulle vinna med 40 poäng, men varken Borås eller vi själva spelade glädjebasket, det blev en ganska låst tillställning. Efter 4 dunkar senast av Rj Slawson, trodde jag att vi kunde göra lika mycket denna gång, men Coach James Frederick Pedersen, låste fast oss, så vi fick spela mer på fys än skillz idag.
  • Skapad: 15 OKT 2015 01:01

Matchen började lika, det var en poäng upp, tre poäng upp, en poäng ner, tre poäng ner, en poäng upp... första kvarten slutade 21-17 till slut. Andra kvarten blev bättre från vår sida, med ett försvarsspel vi vill spela, tufft härligt, och tillsammans... andra kvarten vinner vi med 25-13, halvtidsvilan blev 46-30.

Tredje och fjärde kvarten blev återigen en transportsträcka, vi glömmer att det är en lagsport, så vi försöker lösa problemen på egen hand, sååå bra är vi inte, ledsen, vi är duktiga, men vi kommer aldrig att vinna matcher på egen hand. Jag tycker att vinsten är skön, det är alltid bra att vinna, vi blir egentligen inte hotade om vinsten, visst hade jag velat ha en lite större marginal, men jag är nöjd med första halvlek, när matchen stod och vägde.

Lukas Brehm startade matchen i full fart, hade 19 i halvlek och slutade matchen på 22 poäng. RJ hade väldigt lite utrymme mot Mohamed Neffati, Mohamed är tung och väldigt rutinerad, det var många lägen där RJ och Mohamed stod och hade armkrok efter avblåsningarna. RJ gör ändå 18 poäng och 14 returer...ok! Yannick Trott hade återigen en bra match, inte bara med sina 8 assist, men också väldigt bra försvar på Robin Alm som snittat 23 poäng, idag gör han 9...bra jobbat.

Poängplockare Högsbo Basket:
Lukas Brehm 21, RJ Slawson 18, Jonas Minges 12, Olof Lennartsson 11, Filip Sjöström 10, Gabriell Alvesol och Tobias Karlsson 3, Martin Engström 2, Yannick Trott 1

Skribent: Jonas Fredrikson

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)