Hoppa till sidans innehåll

Tuffa matcher i huvudstaden

11 JAN 2016 16:17
Jaha, tillbaka till ritbordet! Är norra bättre än södra? Just nu verkar det så! Större, starkare och bättre!
Tuffaste schemat ever, förluster i dubbelmöte mot ettan och tvåan från norra, och nästa helg upp till Luleå och möta Future, snart är det vinna eller försvinna för oss.
  • Skapad: 11 JAN 2016 16:17

Första bortamatchen i SuperEttan, första förlusten för herrarna.
Vi blev överkörda både i vårt defense och vår offensiv, det sköna är att ingen kan peka finger, vi var alla lika dåliga.
Vi började matchen helt ok, var uppe med 8 poäng, kändes tryckt, men då får RJ Slawson två tveksamma foul (om man ser till matchen som helhet), och sedan åker han på en oturlig foul genom att snudda hälen på ett Uppsalabreak, killen ramlar, klar foul. Tre foul på mindre än 1,5 minut gör att jag tar ut honom och Uppsala får i samma sväng riktigt flyt på sina treor. Uppsala leder i halvlek med 36-28. Inte omöjligt, men det visade sig att Uppsalas defense höll i sig och Högsbos osäkerhet i anfallsspelet ville aldrig lossna, tyvärr.
Klar Uppsalavinst med 79-56.

Förlust även på söndagen mot Solna med 86-66. Vi kan inte göra mål. Vi kan inte stoppa deras offensiv, vi blir osäkra och luften går ur oss. Läste ett bra citat: karaktären på laget syns när man spelar dåligt.
Just nu ger vi upp, vi letar hjälp hos domaren istället för att spela hårdare.

Solna var redo från start, 33-14 i första kvarten, vi ligger under med 19 poäng efter första kvarten, sedan börjar vi tävla, vi förlorar matchen med 20, men vi var nere med 6 poäng efter tre kvartar, så vi kan tävla!! Men orkade inte hela vägen fram.
Mot Solna var Lukas Brehm och Arian Nasser bäst, RJ Slawson försökte stångas, men vi andra behöver steppa upp ordentligt om vi skall ha en chans.

Skribent: Jonas Fredrikson

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)