Hoppa till sidans innehåll

Årets tuffaste match mot toksatsande Köping

09 NOV 2016 13:28
Det kommer bli svettigt på söndag. Ett obesegrat hemmalag möter ett obesegrat Köping – ett lag fyllt av duktiga lirare. Spännande kamp minst sagt där målet för de båda lagen är satt: spel i superettan - må bäste man vinna!
  • Uppdaterad: 09 NOV 2016 13:55

Köping bjuder på söndag upp till kamp och tar med sig spelare som Ronald Boggs, Sean Smith, Kevin Grant, Olle Mellström och Mikael Axelsson.

Boggs som spelade i Borås Ligalag förra året har återvänt till Köping för att göra dom till seriösa kandidater om platserna till ligakvalet i vår.

Coach Panagiotis Nikolaidis är väldigt nöjd med säsongen så här långt, fem av fem, där SBBK, Wetterbygden och Eskilstuna är avklarade. De tre är alla kandidater till SuperEttan, så man förstår coachens lättnad över att vara fem av fem.

Nu står EOS och Högsbo för motståndet denna helgen, en tuff helg, en viktig helg, för alla inblandade.

 - Vi ligger bra till just nu men helgen kommer bli riktigt tuff för oss, menar coach Nikolaidis och fortsätter:

- Vi var nykomlingar förra året som klubb och det var ett lärorikt år på och utanför plan. I år har vi höjt förväntningarna på laget och försöker öka intresset för basket i Västra Mälardalen, målsättningen fram till Jul är att ta sig till Superettan.

 För hemmalaget blir Köping en tuff utmaning.

 - Matchen kommer bli ett kvitto på var vi står, vi har en fotskada på Olof Lennartsson, men annars har vi inga ursäkter till att ställa det bästa vi har på banan. Vi behöver spela enklare, rakare, mer tillsammans än vi lyckats med tidigare, men jag tror att vi förstår det mot ett lag som Köping, säger coach Jonas Fredrikson och fortsätter:

 - Senast vi möttes dödade Sean Smith oss med ett fantastiskt allround anfall, som jag inte bevittnat sedan mina dagar i Ligan. Ron Boggs gjorde lite som han ville, han blir nyckeln till deras vinst. Han är deras energiknippe, deras fart, deras injektion. Vi måste matcha hans energi med intelligens.

Det kommer bli årets match i Gothia Arena spelas nu på söndag kl. 16.00 – be there!

Välkomna!


Epost: Adressen Gömd

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)