Hoppa till sidans innehåll

Basket när det är som näst bäst!

02 MAR 2017 14:08
  • Skapad: 02 MAR 2017 14:08

Herrarna gör det otroligt bra mot ett AIK som vinner på en buzzertrea...fan! Oj, ursäkta språket...men idag var det rättmätigt!

Högsbo spelade tillsammans idag, hjälpte varandra, stod emot, ledde och förlorade på en buzzertrea...F-n!

Kul att jag hade 10 friska killar att tillgå, några fick till det, några inte...so what, vi försökte vinna den här! Senast det begav sig hemma, mot Djurgården, lade vi oss ner och dog, det var en fantastiskt uppryckning idag. Jag är nästan glad! Även om vi förlorade på en buzzertrea...

Publiken var med idag! Det gick inte att höra sig själv där ute, kul! Bra jobbat Högsbo, bra jobbat BasketGöteborg! Vi är på gång! Nästa år görs serien om, SuperEttan direkt OCH vi vill vara med! Kul för oss, viktigt för BasketGöteborg!

Matchens hjältar?

Allihopa försökte! Klarar mig inte utan Filip, Jonas och Lukas, de står för en ryggrad i både försvar och anfall, så de får bli dagens hjältar. 
Olle Andersson gjorde sin första match efter jul, fantastiska minuter! Djaleel gjorde bra minuter! Olof stämplade i några treor när vi precis var på väg att släppa taget!

Nästa match hoppas jag på samma inställning, samma vilja att spela tillsammans för då kommer det bli fest i Gothia Arena! Wetterbygden kommer på besök den 7 mars, det är en TISDAG! Inga ursäkter! Be there!

Tack Högsbo Basket, tack publiken! Det hade kunnat bli riktigt kul idag, det blev en förlust, håll huvudet högt, vi kommer tillbaka!

Gooooooo Lions!

 

/ Coach Jonas Fredrikson


Epost: Adressen Gömd

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)