Hoppa till sidans innehåll

Tuff hemmapremiär

10 OKT 2016 19:13
Härlig och viktig vinst med 77-69 för herrarna i BasketEttan Södra.
  • Uppdaterad: 11 OKT 2016 17:03

Trelleborg är ett bra lag, på uppvärmningen visade de sig som grymma, stora, skillade och fokuserade. Med Srdjan Vukovic på bänken, kändes det som om Högsbo var ett nummer för litet.
Men herrarna har krigare i laget, det var inte alltid vackert spel, men med rätt attityd vid rätt tillfälle kunde Högsbo vinna en väldigt viktig match på väg till SuperEttan!

Själva matchen var jämn, men Högsbo var alltid något poäng före. I fjärde perioden kändes matchen avgjord men med endast fyra minuter kvar överraskade Trelleborg och plötsligt var det rysligt nära. Srdjan Vukovic trea och  Papy N´diaya layups gjorde att matchen blev spännande. Högsbo kunde dock knyta åt säcken och vann tillslut med 77-69.

I hemmalaget fick Jonas Minges matchens lirare, Yannick Trott gjorde en riktigt bra insats, Lukas Brehm scorade mest (18 p.), Max Johansson hystade i några viktiga poäng i rad när matchen stod och vägde, Filip Sjöström vann +/- (12 p.), vi vann matchen! Härligt!

Nästa hemmamatch är mot Tälje Knights, då kommer det att smälla bra igen, eller inte, beror på om de tar med sig sina dubbellicenser. De fyra är bra!


Epost: Adressen Gömd

Instagram @hogsbolions

Tagga #hogsbolions

Postadress:
Högsbo Basket - Basket
Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0733356564
Fax: 031291828
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Högsbo Baskets samarbetspartners

Swedbank

 

stena-line_logo

stiftelsen_dunross

Frejs Revisionsbyrå

Voxalylogga

Idrottens Bingo

stadium

scandic_logo

Fokus-Frörening-Logo-2015-fylld (1)