Hoppa till sidans innehåll

Hogsta Dressyrryttare - Ridsport

HDR - klubben med fokus på dressyr!

Vill du hänga med oss? Hogsta Dressyrryttare är den lilla klubben för den satsande dressyrryttaren!

Att träna och tävla är det som förenar oss och även om vi är lokaliserade på Hogsta Ridanläggning så har vi medlemmar från när och fjärran. Vi välkomnar alla som älskar hästar och dressyr. Att ha höga eller inga mål alls spelar ingen roll, det viktiga är att vi alla månar om våra hästar och ponnyer på absolut allra bästa sätt.

Kallelsen till HDR's årsmöte är skickad via mejl och publicerad på FB samt Instagram.

Årets möte kommer att ske digitalt och det enda du behöver göra är att anmäla dig till vår mejl, This is a mailto link. Någon dag innan mötet så kommer vi att skicka ut en länk till din mejl och i samband med det även årsberättelse och dagordning. Hoppas vi ses online!


 

Nytt år, nya utmaningar och nytt medlemsår!

Vi hoppas att du vill vara en del av HDR även 2021 antingen som aktivt tävlande eller som stödande eller varför inte som aktiv i HDR's styrelse.

För att bli medlem behöver du betala in medlemsavgiften som är densamma som förra året, d v s 500 kr för tävlande senior och 350 kr för tävlande ungdom, till BG 5464-1105, med information som namn, adress och personnummer. Dessa uppgifter behövs för att registrera dig hos ridsportförbundet coh sparas inte av oss till någonting annat.

Kanske är du intresserad av styrelsearbete? Vi behöver fylla på ett par poster, gärna med en som gillar siffror och en som har talang för komunikation eller om det är något annat som passar dig bättre. Kontakta någon i valberedningen, This is a mailto link eller This is a mailto link. Planen är att årsmötet kommer att hållas digitalt den 28 februari och en kallelse kommer snart att publiceras.
 

Äntligen nya klubbkläder

En helt ny klädserie Eqode by Equiline med fantastiskt snygga kläder i en stilren design, fina material och till ett rimligt pris. Varumärket lanserades nu hösten 2020 och är en helt ny serie från Equiline.

Alla plagg finns för provning hos Hogsta Ridsport och du hittar mer information under Klubbkläder


Hogsta Dressyrryttare

är en liten men aktiv förening som främst bedriver tävlingsverksamhet. Vi har anknytning till Hogsta Ridanläggning som är en privat ridanläggning med ett antal stall, utebanor och ett ridhus.

Mest känd är kanske Hogsta Dressyrryttare p g a alla framgångsrika dressyrryttare som genom åren tävlat för klubben. Vi kan också stoltsera med att ha en av Sveriges genom tiderna skickligaste ryttare och tränare här, nämligen Louise Nathhorst, men även domaren Lars Andersson finns i klubben.

Genom åren har ett antal segrar och placeringar i olika lagklasser och individuellt kantat klubbens framgångar. Men det bästa av allt är den inkluderande och trevliga gemenskap som finns ibland oss inom Hogsta Dressyrryttare.

Välkommen till oss!

 

 


 

 

 


Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

 

Facebook

 Följ oss på sociala medier! Mycket av det som händer hos oss kan du läsa om på FB eller i vårt nyhetsbrev.

HDR Nyhetsbrev

 


Hogsta Ridsport

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen.

Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hogstadressyrryttare...

Se all info