Hoppa till sidans innehåll

Hogsta Dressyrryttare - Ridsport

 

Klubben med fokus på dressyr!

 

Tävlingar på Hogsta 25-26 juli 2020

Snart är det äntligen dags för tävlingar igen och inte vilka som helst, HDR kommer att ha tävlingar på Hogsta Ridanläggning i juli redan. Det är ovanligt tidigt för oss men kommer passa perfekt efter en utebliven vårsäsong.

Med 6 klasser från Msv C till Int II så kommer många ryttare få tillfälle till en efterlängtad start.

Lite restriktioner kommer det att vara p g a Covid-19 och självklart följer vi dessa till punkt och pricka, för ingen vill ju se en ökadsmittspridning igen.

För ett perfekt genomförande kommer HDR att behöva lite hjälp med både förberedelser och på tävlingsdagarna, därför söker vi fler funktionärer! Kan du?

Vi är ett glatt gäng som har väldigt trevligt när vi kör våra tävlingar och såklart hoppas vi att du vill vara med och genomföra de bästa tävlingarna ever.

Här finner du en funktionärslista med allt som behövs göras.

 

 Anmäl dig och vad du vill göra till This is a mailto link


Lag SM på Srömsholm i början av september

Vill du vara med i ett HDR lag?

Vi hoppas att vi får ihop två lag i år igen och att vi skall kunna matcha tidigare fina resultat. Med så många framgångsrika ekipage så kan den här säsongen bli riktigt spännande!

Lagledare är som vanligt Louise Nathhorst, som är med och guidar våra lag-deltagare.

 

 Anmäl ditt intresse till This is a mailto link


Hogsta Dressyrryttare

är en liten men aktiv förening som främst bedriver tävlingsverksamhet. Vi har anknytning till Hogsta Ridanläggning som är en privat ridanläggning med ett antal stall, utebanor och ett ridhus.

Mest känd är kanske Hogsta Dressyrryttare p g a alla framgångsrika dressyrryttare som genom åren tävlat för klubben. Vi kan också stoltsera med att ha en av Sveriges genom tiderna skickligaste ryttare och tränare här, nämligen Louise Nathhorst, men även domaren Lars Andersson finns i klubben.

Genom åren har ett antal segrar och placeringar i olika lagklasser och individuellt kantat klubbens framgångar. Men det bästa av allt är den inkluderande och trevliga gemenskap som finns ibland oss inom Hogsta Dressyrryttare.

Välkommen till oss!

 

 


 

 

 


Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

 

Facebook

 Följ oss på sociala medier! Mycket av det som händer hos oss kan du läsa om på FB eller i vårt nyhetsbrev.

HDR Nyhetsbrev

 


Hogsta Ridsport

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen.

Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info