Hoppa till sidans innehåll

Hogsta Dressyrryttare - Ridsport

 

Klubben med fokus på dressyr!

 

Välkommen att läsa om kommande händelser, t ex ett stundande Lag SM

 

 


Lag SM på Srömsholm i början av september

Som det ser ut just nu, så har vi två lag till Lag-SM och håller sig alla på benen, så kommer det här bli ett riktigt spännande år. Laguppställningen är inte riktigt klar ännu men med oss har vi Alva Lander, Anna Österberg, Emilie Nyreröd, Linn Regild, Linnea Dubois, Maria Hilli, Sara Dubloug

Det är nya regler vilket gör att det är 4 ekipage i varje lag, varav de 3 bästa resultaten räknas.

Med så många framgångsrika ekipage så kan den här säsongen bli riktigt spännande!

Lagledare är Louise Nathhorst, som är med och guidar våra lag-deltagare. Detta år kommer Lussan att få hjälp av Katarina Gustafsson som kommer ha koll på Lag 2.

 

 Anmäl ditt intresse till This is a mailto link

 

Nya klubbkläder på G

Har vi tur hinner de fram lagom för tryck till Lag SM.

En helt ny klädserie Eqode by Equiline med fantastiskt snygg kläder i en stilren design, fina material och till ett rimligt pris. Varumärket kommer att lanseras inom snar framtid och fram till dess får vi inte publicera några bilder. Vi kan däremot tala om att det kommer att finnas en klassisk piké, en figurnära softshell jacka, en supermjuk hoodie och en eko-dun jacka alla med fin passform och härliga material.

Alla plagg kommer att finnas för provning hos Hogsta Ridsport, från kommande vecka och så snart lanseringen är klar så kommer även bilder att finnas här på hemsidan.


Hogsta Dressyrryttare

är en liten men aktiv förening som främst bedriver tävlingsverksamhet. Vi har anknytning till Hogsta Ridanläggning som är en privat ridanläggning med ett antal stall, utebanor och ett ridhus.

Mest känd är kanske Hogsta Dressyrryttare p g a alla framgångsrika dressyrryttare som genom åren tävlat för klubben. Vi kan också stoltsera med att ha en av Sveriges genom tiderna skickligaste ryttare och tränare här, nämligen Louise Nathhorst, men även domaren Lars Andersson finns i klubben.

Genom åren har ett antal segrar och placeringar i olika lagklasser och individuellt kantat klubbens framgångar. Men det bästa av allt är den inkluderande och trevliga gemenskap som finns ibland oss inom Hogsta Dressyrryttare.

Välkommen till oss!

 

 


 

 

 


Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

 

Facebook

 Följ oss på sociala medier! Mycket av det som händer hos oss kan du läsa om på FB eller i vårt nyhetsbrev.

HDR Nyhetsbrev

 


Hogsta Ridsport

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen.

Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info