Hoppa till sidans innehåll

Medlem


Målsättning

Hogsta Dressyrryttares, HDRs, huvudsyfte är att främja medlemmarnas hästintresse, i form av motion, sport och tävlingsidrott samt att främja ridningen med tyngdpunkt på dressyr. HDR har även som mål att bidra till att uppfylla Ridsportförbundets målsättning.

För att uppfylla vår målsättning arrangerar klubben bl.a. två öppna dressyrtävlingar per år samt ett klubbmästerskap. Dessutom arrangerar klubben aktiviteter och utbildning som skall leda till att medlemmarnas kunskaper inom hästsporten utvecklas och förstärks. Utbildningen och aktiviteterna syftar inte enbart till tävling utan även till att utveckla ridning och hästhållning hos medlemmarna.

Många av våra utbildningar och aktiviteter är även öppna för externa deltagare, bl.a. för att medverka till att stödja Ridsportförbundet och Stockholmsdistriktet i dess verksamhet.

 

  

Medlemskap

Du som tycker att vår verksamhet verkar intressant, är mycket välkommen att söka medlemskap i klubben. Vi tar inte bara emot ryttare som medlemmar utan alla som är intresserade av ridsport och hästhållning samt vill bidra i utvecklingen av denna. Vänd dig gärna till någon av oss i styrelsen för att få veta mer eller för att anmäla dig som medlem.

 

Medlemsavgifter 2016

Medlem Avgift
Tävlande 450 kr
Aktiv senior/Tävlande Junior (upp till 18 år) 300 kr
   

  

Medlemsavgiften insättes på postgiro 53 14 58 - 8. Ange vilken typ av medlemskap det gäller samt namn, personnummer (10 siffror), adress, telefonnummer (inkl mobilnr) och e-post. När avgiften är betald sänds även samma uppgifter till vår kassör This is a mailto link samt uppgift om när medlemsavgiften betalats in.

  

Tävlingslicens

Tävlingslicens löser du enklast på Ridsportförbundets hemsida. Kom ihåg att du måste ha löst medlemskap för aktuellt år innan du kan lösa tävlingslicens. Vår kassör måste dessutom hinna bekräfta till TDB att du har löst/betalt medlemsskap och därför även får lösa licens. 

Uppdaterad: 25 JAN 2017 11:44

 


 


Vi har nu ett Instagramkonto! Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR och våra medlemmar vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info