Hoppa till sidans innehåll

Clinic i hästpåverkan med Will Rogers 15/5

02 JUN 2014 12:05
Will Rogers kommer att beskriva och demonstrera hur vi kan få bättre kontakt, större insikt och ett säkrare förhållningssätt med våra hästar. HDR välkomnar alla söndag 15:e juni kl. 12:00-15:00
  • Skapad: 02 JUN 2014 12:05

Vi kommer att få lära oss grunderna för att arbeta med hästar genom Unique Response Training system. Will kommer att beskriva och demonstrera hur vi kan få bättre kontakt, större insikt och ett säkrare förhållningssätt med våra hästar.

 

Unique Response Traning är framtaget för att passa den moderna hästen och vårt sätt att använda den. Kunskapen är hämtad från många av de stora legenderna i hästhantering och anpassat för den typ av häst och de önskningar vi har i dag.

 

Will arbetar tillsammans med Tristan Tucker i Holland men kommer ursprungligen från Australien. På youtube finns en mängd klipp från Clinics med Will och Tristan där du snart får en uppfattning om vilken förändring det går att göra.

 

Söndagen den 15 juni kl 12.00-15.00 på Hogsta Ridanläggning.

Anmälan görs till This is a mailto link, betalning till 531458-8 HDR

 

HDR önksar alla välkomna!
Skribent: Sabrina Thams

 


 


Vi har nu ett Instagramkonto! Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR och våra medlemmar vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info