Hoppa till sidans innehåll

DM Silver!

09 OKT 2014 12:35
Elisabeth Edwall, Maria Blomgern, Ninni Warsén, och junioren Victoria Karlsson red tog hem silvermedaljen i lag DM 2014.
  • Skapad: 09 OKT 2014 12:35

Herre jisses vad kul! HDR vann silvermedaljen på Lag DM! Vi var bara 1,196% ifrån guldet, och såg till att hålla tungan rätt i mun, då tredje placerade laget var 0,471% bakom. Det fanns inga marginaler för misstag. Våra ryttare höll för pressen och visade att de är ett lag att räkna med!

Laget bestod av Elisabeth Edwall, Maria Blomgern, Ninni Warsén, och junioren Victoria Karlsson. Både Ninni och Victoria har en smak för DM då det båda var på pallen i individuellt DM på HDR tidigare i år.

Inte nog med att laget visade att Hogsta Dressyrryttare är en klubb att räkna med, Elisabeth Edwall kom 3:a med sin fina Qui och Ninni på en 4:e plats med Dancing Queen. 

Stort grattis till våra duktiga ryttare!

Fullständigt resultat finns på Equipe

Skribent: Sabrina Thams

 


 


Vi har nu ett Instagramkonto! Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR och våra medlemmar vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info