Hoppa till sidans innehåll

Sommartävlingar 2020


Så äntligen är det dags för tävlingar igen! Den 25-26 juni så kommer vi har både reginala och nationella tävlingar på Hogsta Ridanläggning.

Det kommer att vara lite annorlunda i år p g a Covid-19 och t ex kommer tävlingarna inte vara öppna för publik, det kommer inte heller bli någon prisutdelning. Grillen är inte i gång, men en super kafeteria med fika som man kan ta med sig, det kommer Pia se till att det finns.

Snart är det dags och allt är nästan på plats, det saknas några funktionärer, så kan du vara behjälplig kontakta Clara Espinosa eller mejla till This is a mailto link. Domare, veterinär och det mesta annat som krävs är under kontroll.

Ekipagen kommer att rida klasserna Msv C:2, Msv B:5, Msv A:1, Prix St George, Intemedier I och Intermedier II, så många olika typer av ekipage kommer vi se på Hogsta denna helg.

Uppdaterad: 20 JUN 2020 15:45 Skribent: Eva P
E-post: Adressen Gömd

 


Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

 

Facebook

 Följ oss på sociala medier! Mycket av det som händer hos oss kan du läsa om på FB eller i vårt nyhetsbrev.

HDR Nyhetsbrev

 


Hogsta Ridsport

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen.

Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Besöksadress:
Hogsta Ridanläggning, Lambaruddsvägen
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hogstadressyrryttare...

Se all info