Hoppa till sidans innehåll

Hogsta Dressyrryttare


Kort om oss 

Hogsta Dressyrryttare - HDR bildades den 31 januari 1994 och klubben har sin hemvist på Hogsta Ridanläggning, Drottningholm.

HDR är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Bland våra medlemmar har vi såväl aktiva tävlingsryttare som ryttare utan avsikt att tävla. Alla är välkomna att lösa medlemskap hos oss, oavsett vilken nivå eller inriktning man har. Något som däremot är viktigt för oss är att man alltid sätter hästens välmående först och det går före allt.

HDR har medlemmar på flera platser i hela landet, till och med internationellt även om merparten finns på Hogsta Ridanläggning, Drottningholm.

På följande sidor kan du läsa mer om vår verksamhet, medlemskap och senaste nytt. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har ett antal samarbetspartners, som stödjer framförallt vår tävlingsverksamhet, dessa är presenterade under sponsorer. Det här är en viktig och rolig del för verksamheten och vi försöker verkligen ge tillbaka så mycket vi bara kan med utrymme på hemsidan, sociala medier, utskick och fysisk närvaro.

Är du intresserad av att stödja Hogsta Dressyrryttare i någon form kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Hogsta Ridanläggning 

För information om Hogsta Ridanläggning kontakta Eva Perninge via mail: This is a mailto link

 

Uppdaterad: 20 JUN 2020 22:15 Skribent: Eva P

 


Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

 

Facebook

 Följ oss på sociala medier! Mycket av det som händer hos oss kan du läsa om på FB eller i vårt nyhetsbrev.

HDR Nyhetsbrev

 


Hogsta Ridsport

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen.

Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Besöksadress:
Hogsta Ridanläggning, Lambaruddsvägen
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hogstadressyrryttare...

Se all info