Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2021


Välkommen på årsmöte söndagen den 27 februari 2022 i Hogstas kafeteria.

Kallelse till HDR's årsmöte 27/2, kl 15.00

Som det ser ut just nu, så möts vi i Hogstas Kafeteria i år igen.

Tänk på att det är på årsmötet du har bästa chansen att påverka hur Hogsta Dressyrryttare skall arbeta under 2022, så var inte sen på att anmäla dig.

Har du idéer som du tycker att årsmötet borde ta upp, så behöver du mejla in din motion/idé före den 7 februari. Det går bra att göra till This is a mailto link, så kommer det tas om hand av nuvarande styrelse.

Allt en ideell förening gör, görs för att verka för att medlemmarnas intressen skall bli tillgodosedda. Så är det också för oss, men för att det skall kunna hända så behöver alla medlemmar komma med sina förslag och eventuellt engagemang.

Hogsta Dressyrryttare är unikt på så många sätt och det är roligt att vi har så många duktiga ryttare som vill tävla för oss. Det är något att vara stolt över. I år har vi dessutom fått ett flertal juniorer, vilket gör att vi även har en Ungdomssektion.

På årsmötet bör minst en representant ur ungdomssektionen närvara.

Är du intresserad av att hjälpa oss i styrelsearbetet eller med någon del av verksamheten, kontakta Susanna Törnblom This is a mailto link eller Louise Nathhorst This is a mailto link som båda sitter i valberedningen.

För att vara med på årets årsmöte behöver du bara anmäla dig via länken här under. I anmälan får du gärna ange om du vill ha kött eller skaldjur, då vi kommer att bjuda på den traditionsenliga smörgåstårtan.

På begäran skickas Årsberättelsen ut, så att du som inte kan närvara ändå kan följa med på allt som gås igenom av årsmötet.

Hoppas du kommer!

Länk till Dagordning 2021

Som avslutning på årsmötet så fikar vi och äter smörgåstårta!

Uppdaterad: 08 JAN 2022 10:56 Skribent: Eva Perninge
E-post: Adressen Gömd

 


Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss!

Instagram @hogstadressyrryttare

 

Facebook

 Följ oss på sociala medier! Mycket av det som händer hos oss kan du läsa om på FB eller i vårt nyhetsbrev.

HDR Nyhetsbrev

 


Hogsta Ridsport

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen.

Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).

Postadress:
Hogsta Dressyrryttare - Ridsport
Maria Hilli, Folkskolegatan 5, lgh 1003
11735 Stockholm

Besöksadress:
Hogsta Ridanläggning, Lambaruddsvägen
17893 Drottningholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hogstadressyrryttare...

Se all info