Hoppa till sidans innehåll

Hovmantorps TK


 

Banorna kan bokas från Lördag den 25:e Juli 2015!

 

Nu är bokningssystemet helt klart vilket gör att alla har möjligheten att boka sin första tennistimme på vår nya anläggning! Snart kommer vi även att ha premiär vilket blir lite senare i sommar :) 

 

För er som vill boka er första tennistimme på vår nya anläggning.

Klicka på länken nedan och följ instruktionerna:

 

www.bokatennis.nu/hovmantorpstk

 

Var vänlig att följa våra regler också som gäller på banan: 

 

REGLER:

 

Grovmönstrade skor - EJ TILLÅTNA!

Svarta Sulor - TOTALT FÖRBJUDNA, kan orsaka svarta streck vilket inte kan tas bort! Det förstör banan.

Tennisskor och liknande skor är tillåtna på våra tennisbanor!

 

Vår nya anläggning är klar och bokningssystemet är igång! Historiskt minne för Hovmantorps TK.

Bana

 

Vi i Hovmantorps TK är oerhört stolta över att få visa upp vår nya anläggning. För väldigt många år sedan pratade vi om att göra en ombyggnation vid våra banor, detta sa vi på skoj och tog aldrig riktigt det seriöst! Idag står vi här med en helt ny anläggning, något klubben har drömt om sen många år tillbaka.. Banorna var i så pass dåligt skick att vi i styrelsen var tvugna till att ta tag i det. Ordförande (Stephan de Bruijn) drog igång det hela lite försiktigt och började prata om det och sökte information om hur vi skulle göra. Sedan dess blev vi i styrelsen ännu mer inspirerad och då satt det fart på det hela. Inom loppet av 1 -1 1/2 år har vi från att ha dåliga banor byggt om hela anläggning till något otroligt fint!

 

Vi vill ge ett riktigt stort tack till både Asfalt PEAB och Lawnit AB som har gjort ett fantantiskt jobb och spenderat många timmar vid våra banor! Vissa kvällar blev långa vilket vi har en enorm respekt för att ni ville lägga den tiden därnere :)


 

Växjömästarskapen inomhus 2014


Samma vecka som utomhussäsongen tog slut ställde Tommy Danielsson och Stephan de Bruijn upp i Växjömästarskapen vilket som skulle spelas inomhus. Tommy Danielsson gjorde en otrolig insats genom att vinna hela Herrar 45 klassen utan problem! Dessvärre gick det mindre bra för Stephan de Bruijn som blev utslagen i första rundan men ändå spelade en väldigt bra match.

Vi vill gratulera Tommy Danielsson till sin seger!


 

Seriespel Inomhus 2014/2015 + Läger i Vetlanda TK77 Sharp Open!


Utomhusbanorna är klara för vintern! Vi hoppas naturligtvis att ha fräschare banor till nästa år.. Inomhussäsongen har börjat i full fart och vi kommer att ställa upp med 3 serielag till inomhussäsongen. Ett A-lag i (Svenska Tennisserien) Ett B-lag i (Svenska Sydserien) och ett Herrar 45 lag i (Svenska Tennisserien H45).

 

Mellan den 19-21 September åker vi på läger till Vetlanda för att ställa upp i Shark Open som TK77 arrangerar! Vi kommer att ställa upp med 7 deltagare.

Vi kommer att åka med 9 personer totalt vilket gör att det kommer bli en trevlig stämning. Vi hoppas kunna utöka antalet deltagare till nästa år.


 

Hovmantorps TK - God Jul & Gott Nytt År!

God Jul

Hovmantorps TK vill önska alla inom och utanför tennisklubben en God Jul & Ett gott nytt 2014!

Året 2013 har varit ett underbart år med 2 serievinster m.m. Hovmantorps TK vill även tacka alla som har arrangerat sig extra mycket för det arbetat de har gjort för klubben!

2014 blir ett år med nya möjligheter och förhoppningsvis fler framgångar!

 

Vi syns i början av 2014 allihopa!


 

Ny Ordförande för Hovmantorps TK

Ordförande

Stephan de Bruijn (till vänster) blev den nya ordförande för Hovmantorps TK efter att Joakim Sälgeback lämnat över sin roll. Stephan de Bruijn ser fram emot att föra tennisklubben vidare. Det kommer bli spännande utmaningar under den kommande tiden.


Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:41 Skribent: Stephan de Bruijn

   Välkommen till

  Hovmantorps TK

HTK

Postadress:
Hovmantorps TK - Tennis
Drakvägen 4
36532 Lessebo

Besöksadress:
Hovmantorps Tennisklubb, Bruksallén
36541 Hovmantorp

Kontakt:
Tel: 0768792579
E-post: This is a mailto link

Se all info