Hoppa till sidans innehåll

Huddinge GK - Golf

Huddinge Golfklubb planerar tillsammans med partners bygga en 18-hålsbana i Gladöområdet. Bygget har försenats flera år p g a upprepade överklaganden och väntan på Stockholms Stads försäljning av markområdet. Ny ägare till skogsfastigheten Björksättra 1:3 är företaget DeLaval och klubben har haft möten med DeLaval och Huddinge Kommun. En aktuell presentation av historik och tankar bakom projektet finns under "Hem/Nyheter/Klubbnyheter".

Klubbnyheter

2019-07-16
Tisdagsgolfen på Grödinge fortsätter.
 
2018-12-02
Klubben har tagit fram en aktuell projektpresentation som du kan ladda ner som PDF.
 
2018-12-02
Medlemsavgifterna för 2019 blir oförändrade.

Klubben

KM och tisdagsgolfen är stadiga inslag i Tävlingskommitténs verksamhet. Klubben har också beställt den nya regelboken som utkom 2016 och planerar en regelkväll kring årets nyheter. Fr o m 2017 spelas tävlingarna på Grödinge GC. Läs mer om våra förmåner och spelavgifter här!

Bilden visar greenområdet på hål 3.

Golf i Huddinge

Huddinge är med sina 105 000 invånare länets största kommun (efter Stockholms stad) men har bara en golfbana medan Haninge t ex har fem banor. Huddinge är därmed en av de "golfbaneglesaste" kommunerna i landet med 220 golfare per golfhål.

Bilden visar hål 1 från tee.

Tävlingar

Dokument

Här kan du ta del av den information som lämnades i samband med att medlemmarna kunde lämna in intresseanmälan om teckning av aktier/konverteringslån.

Senaste nytt i banpr...

Efter flera långa års påtvingat stillestånd har det på senare tid hänt en del i projektet som vi här skall redogöra för och hur det kan påverka golfklubben och vårt banprojekt.

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733603768
E-post: This is a mailto link

Se all info