Hoppa till sidans innehåll

Huddinge GK - Golf

Huddinge Golfklubb planerade bygga en golfbana i Gladö i Huddinge kommun. Bygget försenades under många år p g a upprepade överklaganden och väntan på Stockholms Stads försäljning av markområdet. Ny ägare till skogsfastigheten blev företaget DeLaval, men de var inte intresserade att arrendera ut marken varför banprojektet lades på is. Nu är istället Björkhagens GK vår hemmabana. En presentation av historik och nuläge i banprojektet finns under "Hem/Nyheter/Klubbnyheter".

Klubbnyheter

2021-09-26
Årets klubbmästerskap avgjordes i strålande solsken på Björkhagens Golfklubb.
 
2021-04-11
Årsmötet valde ny styrelse i enlighet med valberedningens förslag.
 
2021-03-23
Huddinge Golfklubbs avtal med det fristående driftbolaget (som planerade bygga banan i Gladö) har sagts upp i samförstånd av båda parter i samband med att klubben beviljades s...

Samarbetsavtal med Björkhagens GK

Huddinge GK är glada att ha träffat ett 5-årigt nyttjanderättsavtal med Björkhagens GK.

Banprojektets framti...

Huddinge Golfklubbs avtal med det fristående driftbolaget (som planerade bygga banan i Gladö) har sagts upp i samförstånd av båda parter i samband med att klubben beviljades s k M1-medlemskap i Svenska Golfförbundet.

Huddinge GK får M1-l...

Svenska Golfförbundet har godkänt Huddinge Golfklubbs ansökan om s k M1-medlemskap, ett permanent medlemskap i st f tidigare M2, som bara gällde ett år.

Medlemsavgifter 2021

Golf godkänt som fri...

Så kom beskedet som Golfsverige jublar över. Högsta Förvaltningsdomstolen (HFD) har sagt ja till att golf ska vara berättigat till friskvårdsavdrag. Nu har också Skatteverket förtydligat sin hållning. Det här är vad vi vet:

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Box 125
14128 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733603768
E-post: huddingegolf@gmail.c...