Hoppa till sidans innehåll

Huddinge GK - Golf

Huddinge Golf Drift AB och Huddinge Golfklubb planerar tillsammans med partners bygga en 18-hålsbana i Gladöområdet. Bygget har försenats flera år p g a upprepade överklaganden. Nyligen har dock en dom i ärendet vunnit laga kraft, varför vi under det närmaste året räknar med att veta hur framtiden ser ut för projektet.

Klubbnyheter

2018-03-01
Klubbens årsredovisning för 2017 finns nu att ladda ner som pdf.
 
2018-01-27
Nu sänker vi medlemsavgiften till 390 kr! Mer information kommer i ett brev i samband med faktura på årsavgiften. Men du som kollar vår hemsida, kan läsa hela brevet redan nu!
 
2018-01-15
Så kom beskedet som Golfsverige jublar över. Högsta Förvaltningsdomstolen (HFD) har sagt ja till att golf ska vara berättigat till friskvårdsavdrag. Nu har också Skatteverket ...

Klubben

KM och tisdagsgolfen är stadiga inslag i Tävlingskommitténs verksamhet. Klubben har också beställt den nya regelboken som utkom 2016 och planerar en regelkväll kring årets nyheter. Fr o m 2017 spelas tävlingarna på Grödinge GC. Läs mer om våra förmåner och spelavgifter här!

Bilden visar greenområdet på hål 3.

Golf i Huddinge

Huddinge är med sina 105 000 invånare länets största kommun (efter Stockholms stad) men har bara en golfbana medan Haninge t ex har fem banor. Huddinge är därmed en av de "golfbaneglesaste" kommunerna i landet med 220 golfare per golfhål.

Bilden visar hål 1 från tee.

Tävlingar

Dokument

Här kan du ta del av den information som lämnades i samband med att medlemmarna kunde lämna in intresseanmälan om teckning av aktier/konverteringslån.

Senaste nytt i banpr...

Efter flera långa års påtvingat stillestånd har det på senare tid hänt en del i projektet som vi här skall redogöra för och hur det kan påverka golfklubben och vårt banprojekt.

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733-60 37 68
E-post: This is a mailto link

Se all info