Hoppa till sidans innehåll

Huddinge GK - Golf

Huddinge Golfklubb planerar tillsammans med partners bygga en 18-hålsbana i Gladöområdet. Bygget har försenats flera år p g a upprepade överklaganden och väntan på Stockholms Stads försäljning av markområdet. Ny ägare till skogsfastigheten Björksättra 1:3 är företaget DeLaval och klubben har haft möten med DeLaval och Huddinge Kommun. Intresset från DeLaval att arrendera ut mark förefaller lågt, varför fokus nu är att återgå till den ursprungliga lokaliseringsplanen vid Sofielunds nedlagda deponi. En aktuell presentation av historik och tankar bakom projektet finns under "Hem/Nyheter/Klubbnyheter".

Klubbnyheter

2019-07-16
Tisdagsgolfen på Grödinge fortsätter.
 
2018-12-02
Klubben har tagit fram en aktuell projektpresentation som du kan ladda ner som PDF.
 
2018-12-02
Medlemsavgifterna för 2019 blir oförändrade.

Klubben

KM och tisdagsgolfen är stadiga inslag i Tävlingskommitténs verksamhet. Klubben har också beställt den nya regelboken som utkom 2016 och planerar en regelkväll kring årets nyheter. Fr o m 2017 spelas tävlingarna på Grödinge GC. Läs mer om våra förmåner och spelavgifter här!

Bilden visar greenområdet på hål 3.

Golf i Huddinge

Huddinge är med sina 105 000 invånare länets största kommun (efter Stockholms stad) men har bara en golfbana medan Haninge t ex har fem banor. Huddinge är därmed en av de "golfbaneglesaste" kommunerna i landet med 220 golfare per golfhål.

Bilden visar hål 1 från tee.

Tävlingar

Dokument

Här kan du ta del av den information som lämnades i samband med att medlemmarna kunde lämna in intresseanmälan om teckning av aktier/konverteringslån.

Senaste nytt i banpr...

Efter flera långa års påtvingat stillestånd har det på senare tid hänt en del i projektet som vi här skall redogöra för och hur det kan påverka golfklubben och vårt banprojekt.

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733603768
E-post: This is a mailto link

Se all info