Hoppa till sidans innehåll

Huddinge återupptar samarbete med Grödinge

15 MAR 2017 15:02
Huddinge GK är glada att kunna informera om ett nytt samarbetsavtal. Huddinge Golfklubb bildades 2002 men har ännu så länge ingen egen golfbana. Klubbens tänkta hemmabana är planerad att ligga i Gladö och den har varit under projektering i många år.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2017 15:32

Processen har av olika skäl tagit lång tid och gjort att Huddinge GK för att kunna bedriva klubbverksamhet är i behov av ett samarbetsavtal med någon annan golfklubb. Huddinge GK hade under ett antal år i början på 2000-talet ett samarbetsavtal med Grödinge och till säsongen 2017 har Huddinge GK och Grödinge GC återigen tecknat ett samarbetsavtal.

Detta gynnar båda klubbarna då Huddinge GK är i behov av en golfbana för att klubben skall få vara med i golfförbundet och Grödinges golfanläggning förhoppningsvis får några fler betalande medlemmar vilket gör gott för ekonomin.

Huddinge GK:s medlemmar betalar lika mycket som Grödinge GC:s medlemmar för sin spelrätt. De kommer att ha samma möjligheter till spel och bokning och i huvudsak spela golf på samma sätt som Grödinge GC:s medlemmar.

Huddinge GK:s kommer att ha några få arrangemang som är enbart för Huddinge GK:s medlemmar (t.ex. ett klubbmästerskap). För övrigt hoppas vi att båda klubbarnas medlemmar skall trivas tillsammans och att så mycket som möjligt av golfen skall bedrivas gemensamt.

Grödinge GC hälsar Huddinge GK varmt välkomna tillbaka till Grödinge och hoppas vi får en framgångsrik golfsäsong tillsammans.

Läs mer om medlemsförmåner och avgifter här!

Styrelserna i Huddinge GK och Grödinge GC

Skribent: Stefan Bengtsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733603768
E-post: kansliet@huddingegol...

Se all info