Hoppa till sidans innehåll

M1-licens beviljad!

23 MAR 2021 20:36
Svenska Golfförbundet har godkänt Huddinge Golfklubbs ansökan om s k M1-medlemskap, ett permanent medlemskap i st f tidigare M2, som bara gällde ett år.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2021 20:36

Att SGF beviljat Huddinge en s k M1-llicens är den största och bästa nyheten vi fått på många år. M1-licensen bygger på Huddinge GK:s nyttjanderättsavtal med Björkhagens GK och betyder att Björkhagen i fortsättningen är vår hemmabana. Liksom ifjol kommer vi att spela måndagsgolfen och Kklubbmästerskap där, men vi hoppas också fördjupa samarbetet på andra sätt. Du som är medlem i Huddinge GK kan spela mot greenfee på Björkhagen eller lösa något av deras ordinarie spelrättsmedlemskap. Vi återkommer senare om vi kan få några särkilda förmåner i övrigt.

Det viktigaste med M1-beslutet är att du som medlem i Huddinge GK vet att klubben kommer finnas kvar i framtiden, vi kan utveckla verksamheten i klubben, skapa trevliga medlemsaktiviteter osv.

Med en årsavgift på 390 kr för medlemskapet i Huddinge GK, så är det ett av de billigaste sätten att få tillgång till spel på nästan alla banor i landet. Du får också alla rättigheter, spelarförsäkring, Min Golf på webben osv som alla andra golfklubbars medlemmar.


E-post: This is a mailto link

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Box 125
14128 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733603768
E-post: huddingegolf@gmail.c...