Hoppa till sidans innehåll

Stockholms lägsta medlemsavgift!?

27 JAN 2018 09:54
Nu sänker vi medlemsavgiften till 390 kr! Mer information kommer i ett brev i samband med faktura på årsavgiften. Men du som kollar vår hemsida, kan läsa hela brevet redan nu!
  • Uppdaterad: 27 JAN 2018 10:05

Med hänsyn till osäkerheten och väntan på besked i banprojektet, sänker vi årsavgiften till 390 kr för senior och 240 kr för junior. Faktura bifogas detta brev. Såvitt vi kan se, kan detta vara den lägsta medlemsavgiften i en golfklubb i Stockholm med alla de förmåner som en greenfee-spelare behöver: golf-ID och inloggning på Min Golf, Svenska Golfförbundets försäkring, rätt att spela på andra banor, tidningen Svensk Golf osv. Berätta gärna för dina golfande vänner och bekanta, som idag kanske har greenfee-medlemskap i en annan klubb, att Huddinge är billigare. Och så finns ju fortfarande möjligheten att vara med från början på en ny bana!

Den andra stora nyheten just nu, är ju det glädjande besked Golfsverige väntat länge på. Golf är godkänt som avdragsgill friskvårdsförmån. Läs mer på www.huddingegolf.se

Huddinge Golfklubb undersöker nu möjligheten att hitta samarbete med golfanläggningar, där man kan kombinera ett medlemskap i Huddinge GK med avdragsgill spelavgift (spelrätt eller greenfees) på närbelägen bana. Vårt samarbetsavtal med Grödinge fortsätter även i år och vi hoppas hitta ett bra erbjudande i friskvårdsfrågan. Vi återkommer om det via mejl.

I banprojektet har kontakter tagits såväl med nya markägaren DeLaval och Huddinge Kommun, med vilka möten är inbokade i februari-mars. Vi kan inte vänta oss några snabba svar, därför lär osäkerheten bestå ett tag till och vi sänker därför årsavgiften.

När golfsäsongen börjar så återupptar vi tisdagsgolfen på Grödinge, som är öppen för alla medlemmar. Givetvis blir det ett Klubbmästerskap även i år i slutet av sommaren.

Till sist har vi den smärtsamma plikten meddela, att klubbens mångårige ordförande Rolf Svärd gått bort. Sonny Lundvall, driftbolagets VD, har tills vidare tagit över som ordförande i styrelsen och Mats Netz går in i styrelsen som ordinarie ledamot. Val av ny styrelse sker på årsmötet, som preliminärt hålls den 22 mars i VIP-lokalen, Björkängshallen. Kallelse till årsmöte skickas senare via mejl. Vänligen meddela aktuell mejladress till undertecknad på This is a mailto link

Vi önskar dig en fin golfsäsong!

Styrelsen Huddinge Golfklubb

gm Thomas Wikström
073-324 03 90

Skribent: Stefan Bengtsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733-60 37 68
E-post: This is a mailto link

Se all info