Hoppa till sidans innehåll

Ny webbredaktör till herrverksamheten

04 JUN 2015 09:20
Vi har nöjet att presentera Robert Lindberg som ny webbredaktör/skribent för vår herrverksamhet. Robert brinner för idrott och Huddinge och arbetet sker helt på ideell basis.
  • Skapad: 04 JUN 2015 09:20

Vem är du?

Jag heter Robert Lindberg och kommer att fungera som webbredaktör för Huddinge IFs herrlag.

Jag är född 1954 och uppvuxen i Huddinge. Mycket fotboll blev det på grusplanerna runt centrum. På Storängsvallen spelade jag ungdomsturnering men mest var jag faktiskt där för friidrotten i Huddinge AIS.
Basket blev sedan min huvudsport, efter många år med Central i sta’n fick jag erbjudande att bli spelande tränare i nystartade Huddinge Basket. Serieseger redan första året!
Men fotbollen kunde jag inte släppa. 1975 debuterade Sörskogens IF i seriesystemet. Jag var förste lagkapten och förste straffläggare. Missade inte en straff på två år! Sedan fick jag ryggproblem och någon annan fick ta över straffarna. Jag dömde även fotboll under några år, nådde snabbt Div 5-nivå innan ischiasen satte stopp för den karriären.
I slutet av 70-talet och början av 80-talet jobbade jag på tipstidningen Vi Tippa, under många år som redaktör.
Sedan gick jag under jorden. Tog jobb inom tunnelbanan där jag sysslat med mycket, bl a interninformation samt planering av tidtabeller. För några år sedan kände jag för ett trendbrott. Bort från kontoret, ut i verkligheten. Nu kör jag tunnelbana på Gröna linjen, eftermiddag och kväll, och trivs med det.
Fotbollsintresset finns kvar, lusten att skriva också, känslan för min hemkommun likaså - trots att jag varit stockholmare sedan många år. Kombinationen har lett mig till Huddinge IF. Hoppas jag får mycket positivt att skriva om här.

 

 

Kontakta Robert om ni har tips eller information som rör vårt herrlag på This is a mailto link

Skribent: Jonas Wikman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Huddinge IF - Fotboll
Gamla Stockholmsvägen 87H
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087116714, +46707074882
Fax: 087747331
E-post: This is a mailto link

Se all info