Hoppa till sidans innehåll

Lagfotografering


Gäller samtliga lag i Huddinge IF, från minsta knatte till A-lag. Två lördagar i Kvarnbergsskolans aula.


Idrottsfoto och Huddinge IF bjuder in till lagfotografering och fotografering av individuella spelarbilder. Missa inte ett unikt tllfälle att få professionella bilder på dig som fotbollspelare, som blir ett minne för livet. För Huddinge IF är det viktigt att få lag och individuella spelarbilder som vi kan använda på föreningens hemsida och för lagen är det kul att få bilder till sin hemsida eller att hänga på väggen därhemma.

Fotograferingen är obligatorisk för samtliga Huddingelag enligt styrelsebeslut. Däremot är det upp till var och en om man vill köpa bilderna, det är naturligtvis inget köptvång.

 

Schema för fotografering klicka här  

 

Tid: Lördagen den 21/3 och lördagen den 28/3

Plats: Kvarnbergsskolans aula (karta klicka här)     

Klädsel: Matchställ och matchstrumpor + fotbollsskor.

 

För de knattelag som ännu inte har hunnit få ett matchställ kommer det att finnas ett matchställ för utlåning på plats i Kvarnbersskolan.

 

 

Instruktioner för spelare:

Byt om hemma till fullt matchställ med fotbollskor och kom ombytt och klar till Kvarnbergsskolans aula (ljussalen) 15 minuter innan ditt lag ska fotograferas.

Det finns även möjlighet att byta om på plats.

Kom i tid, fotografen kan inte vänta på dig!

Ta med ifylld beställningslapp som laddas ner här.

Fotograferingen tar ca 20 minuter.

 

Instruktioner för lagledare/tränare:

Det viktigaste är att ni får ut informationen till spelare och föräldrar.

Funkar inte tiden ni fått tilldelat i schemat, försök först att byta tid med ett annat lag, telefonnummer finns på hemsidan under Kontakt.

Ni ska också dela ut beställningslapparna till laget! Antingen laddar ni ner dem från länken här ovan, eller så hämtar ni dem på kansliet där det ligger en stor bunt innanför ytterdörren (glöm inte att larma på igen om ni hämtar på kvällen).

Det kommer också att finnas beställningslappar på Kvarnbergsskolan vid fototillfällena men av tids och effektivitetsskäl vill Idrottsfoto helst ha dem ifyllda i förväg.

 

Hur går beställningen till?

Varje spelare lämnar in sin beställningslapp till Idrottsfoto vid fotograferingstillfället. Bilderna levereras 3-4 veckor efter fotograferingen hem till varje spelare/förälder som sköter betalningen individuellt, föreningen eller lagledaren har ingen hantering av pengar eller bilder.

 

Exempelbilder från Idrottfoto:

 

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:18 Skribent: Linus Söderling

Postadress:
Huddinge IF - Fotboll
Gamla Stockholmsvägen 87H
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087116714, +46707074882
Fax: 087747331
E-post: This is a mailto link

Se all info